![]() |
#1 | |||
![]() Ahmet Kaya...
Gayri Gider Oldum...
Gayri gider oldum gardaşlar Ve de kız kardaşlar Gayri haram bu can bana Bu toprak damlar bu yollar bana Bu sevdalar bu ağaçlar haram bana Oğul uşak birde karım Kurt bana hastir çeker Yılan bana çiyan bana Hastir ceker yılan bana Lan kardaş bu nasıl yara Lan kardaş bu nasıl yara Kanar her yerimden Dövülmüşüm, sövülmüşüm, kovulmuşum ben Hastir çekilmişim yani kendi öz yurdumdan Çeker giderim... Söz: Enver Gökçe Müzik: Ahmet Kaya
![]() Konu Gönülden tarafından (10-20-2009 Saat 22:56 ) değiştirilmiştir.. |
||||
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Başlık çok itici...
değiştirilmesini talep ediyorum... Siz solcular böyle hitap edebilir ve başlık açabilirsiniz... Lakin burası AK Parti forumu lütfen... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Hem başlık hem de içerik çok itici bence
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Ahmet kaya ya lafım yok...ama başlık benide rahatsız etti doğrusu
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() ahmet kaya severek dinlerim kendisini ve bu şarkısıda harika ama asi isyankar kardeşim başlık gerçekten yanlış anlaşılır vaziyette,arkadaşların dediği gibi itici
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar.
Başlığın itici olduğunu biliyorum. Ancak mazlum insanın duygularını anlatan bir şiir ve bir şarkı. Daha fazla anlayış göstermenizi rica ederim. Saygı ve sevgiyle... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() başlık biraz sakıncalı olmuş gibi..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Sözler gayet anlamlı Kurtlar köpekler hastır çeker bana ! Bu ülkeyi 3 it kurmadı bu ülkenin sahibide 3 it olmayacaktır !
|
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|