![]() |
#1 |
![]() Dün (18 Şubat 2010) Metacafe'ye yüklendiği anlaşılan ses kaydını Türkiye'ye ilk olarak habervaktim duyurdu.
BÜLENT ARINÇ'A ÇUKURAMBAR TAKİBİNİN PERDE ARKASI İşte Metacafe'deki Açıklama: "ORG. İLKER BAŞBUĞ: ÇUKURAMBAR EMRİNİ BEN VERDİM! ORG. BAŞBUĞ: BEN İZİN VERMESEM KOZMİĞE NAH GİRERLERDİ! ORG. BAŞBUĞ: İÇİMİZDEKİ ÇÜRÜKLER YÜZÜNDEN BİLGİ SIZIYOR! ORG. BAŞBUĞ: HERŞEYİN ZAMANI VAR! ZANNETMEYİN Kİ OLAYLARI UZAKTAN SEYREDİYORUZ…"
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Kirli çamaşırları,çarşaf çarşaf ortaya seriliyor.Bakalım Başbuğ paşamız bu iddaalara ne cevap verecek?
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Allah Allah?
|
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Şok Ses Kaydının Metacafe'deki Orijinal Videosu Ben tam bunu yazarken şu anda Samanyolu Ana Haber videoyu yayınlıyor |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Peygamber Ocağı(!) olan bir kurum için bu tür basit şeylerin lafı olur mu ne ayıp..!!
Her şey Allah(!) için yahu..! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() İLKER BAŞBUĞ'UN YÜZÜNDE MÜTHİŞ GERGİNLİK (Bu Kadar Olur)
MGK Toıplantısında kameraların ve objektiflerin kendisine döndüğü an Başbuğ'un kameralarla adeta gözgöze gelmekten çekinen hali dikkatlerden kaçmadı... Haber7.com İzle İLKER BAŞBUĞ'UN MGK'DAKİ GERGİNLİĞİ YÜZÜNE YANSIDI / VİDEO |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Son Dakika
Genelkurmay Başkanlığı tsk.mil.tr'de geçtiği bir bilgi notu ile ses kaydının İler Başbuğ'a ait olduğunu doğruladı. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
Hadi bakalım şimdi görelim olayı nerelere çevirecekler kesinlikle söylüyorum eminim ki bütün muhalif odaklar ayağa kalkacak dinleme var diye olayı sabote etmeye çalışacaklar ama artık yemez bu itiraftan sonra |
||
![]() |
![]() |
#9 |
![]() *** Başbuğ şu an ülkemizdeki en zorda kalan ve sıkıntılı adam. Allah kimseyi onun durumuna düşürmesin ! ***
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
başbuğ ses kaydı, bülent arınç, çukurambar, genelkurmay başkanı, ilker başbuğ |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|