![]() |
#1 |
![]() OLAYLI DİYARBAKIR-BURSASPOR MAÇI 3-0 BURSASPOR'UN LEHİNE TESCİL EDİLDİ
Türkiye Futbol Federasyonu, Diyarbakırspor'un Bursaspor ile oynadığı karşılaşmayla ilgili konuk ekibin maçı 3-0 hükmen kazandığını açıkladı. İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı için karar da hafta sonuna kadar çıkacak. Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, yarıda kalan Diyarbakırspor-Bursaspor maçıyla ilgili kararını vermek için saat 15.00'de toplandı. Federasyon, yeşil-kırmızılı kulübü 3-0 hükmen yenik sayıp Bursaspor'a 3 puan verdi. Bu sonuçla yeşil-beyazlı takım, puanını 55'e çıkarttı ve Galatasaray'ı geçerek Turkcell Süper Lig'in yeni lideri oldu.
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Sen Bursa da 'pkk dışarı' dediklerinde kolunu kıpırdatma !
Ama d.bakıra gelince işler değişsin ! Hani adalet ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Terazisi bozuk olana adaletten hiçbirşey beklemem..
Diyarbakır Spor camısının biraz onuru varsa kendini fesh eder. |
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() ![]() Fenerbahçe Galatasaray derbisi öncesinde ısınma hareketleri sırasında kavga çıktı galatasarayın kaptanı arda ile fenerbahçeli Cristan arasında yaşanan gergin dolu anlar diğer futbolcularada yansıdı... HAKEMİN BAŞI YARILDI Bu arada maçın yardımcı hakemlerinden birinin başına sert bir cisim isabet etti . Bu olay üzerine talihsiz hakem soyunma odasına götürüldü. ------------------------- Bursaspor-Trabzonspor Maçında Olay Bursaspor ile Trabzonspor arasında oynanan maç sırasında iki takım taraftarları arasında olaylar çıktı. Maçın 61. dakikasında iki taraftar grubu arasında küfürleşmeyle başlayan olaylar, daha sonra büyüdü. Daha sonra hem Bursasporlu, hem de Trabzonsporlu taraftarlar tribünlerdeki koltukları sökerek birbirlerine atmaya başladı. İki taraftar grubu da polis kordonunu geçmek istedi. Polis, araya girerek olayların büyümesine izin vermedi. Bu arada, 5 polis memuru, başına isabet eden yabancı maddeler nedeniyle yaralandı. Yaralanan polisler ambulansla hastaneye kaldırıldı. Olaylara karıştığı tespit edilen iki Trabzonspor taraftarı gözaltına alındı. --------------------------------- Bu tür olaylar yaşanınca neden hakemler maçı iptal etmedi ? O zaman tff yok muydu? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() pkk damgasını yemeyi ben kabullenemem, ben olsam o kurumda o takımı bir dakika tutmam ligde ve yedi cihan gelse beni ikna etmeze geri adım atmaya. İnsanın onuru şerefi herşeyin önünde gelir. Artık düşsede kalsada umurumda değil.
|
|
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Diyarbakır Acilen BankAsya'da yerini almalı..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Irkçılığa 40 bin lira
Irkçılığa tepkiye 2. lige düşürme cezası yok ya ![]() |
|
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Yahu el insaf diyorum (:
Ankaraspor 2.lige dusurulurken nerdeydiniz.. (: Ankaraspor'un oyuncuları ankaragücüne geçerken neredeydiniz.. (: Stoper 90'a giden topu elle çıkarırken neredeydiniz.. (: Semih Ofsaytta iken neredeydiniz.. (: Carlos yumruk atarken neredeydiniz.. (: Arda Semih'i tehdit ederken neredeydiniz.. (: Keita Milletin yüzüne vururken Neredeydiniz.. (: Diyarbakır'a sıra gelince mi Adalet timsali kesiliyorsunuz.. (: Yok efendim onu yapanlar Provakatörlerdi.. yok öyleydi böyleydi.. Taa en başından beri Özgenerle gitmez bu iş ben diyordum.. hala da lafımdayım.. Kimse suçu başkasında aramasın.. Bana dokunmayan yılan çok yaşasın mantıgı ile yaşayanlara yılan dokununca mı sorun oluyor.. Geçen sene Beşiktaş fener derbisinden sonra dedim o delgadoya verilen 2. sarı haksızdı.. millet yok işte yenildiniz bahane arıyorsun cart curt laf etti.. aha simdi inşAllah Diyarbakır'ı düşürecekler.. e o zaman da federasyonun arkasında mı duracaksınız.. Tarihin en başarısız.. en adaletsiz federasyonunu alkışlıyorum.. (: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Konu ne top nede 90 dakika sen galiba farkında değilsinin konun..
|
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|