![]() |
#1 |
![]() İşte Yeni Fragman ve Yeni sorulaR * Feller, Abdülhey’e ne yapacak? Polat, Abdülhey’in nerede olduğunu öğrenebilecek mi? * Ünsal Kemal’i sorgulayan Polat, istediği bilgilere ulaşabilecek mi? * İskender’i tetiği çekmekten son anda vazgeçiren şey ne olacak? * Feller, İskender’i kendi yanında olmaya ikna edebilecek mi? * Polat ve Memati arasındaki gerginlik nelere yol açacak? * Memati, inadından vazgeçecek mi?
![]() Konu Erhan KARACA tarafından (04-07-2010 Saat 18:35 ) değiştirilmiştir.. Sebep: (: |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Erhan cevapları söyleyeyimmi
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() son reklamdan sonrasını sole.. abdul ne yapmaya calıstı :D
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Yine Polata doğrultup ateş etti.
Ama bu sefer ne olcak biliyomusun; Polatın arkadasında biri belirecek, abdülde onu vuracak ve hafızası yerine gelmiş olacak. Hemde seyirci hayal kırıklığına uğratılmayacak. Yani ben olsam öyle yazardım ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Abdül'ün vurduğu kişi Polat değil Artist...
Abdülhey'in ipucunu vermişti... Ekmek yediğim yeri unutmam diye... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() yakışıklı olmasın arkada beliren (:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Tamam yakışıklıdır o kaybolmuştu bir ara geri dönmüştür.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() abi bu cocuk yakışıklı lafını taa polatla iken kullanıyordu hatırlıyorsan.. eski anları depreşmiş olabilir.. :S ama pek umudum da yok aslında bakalım
6*24+22=166 saat sonra ekran başındayız (: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() 1'i gitti bile
![]() Siz ezele bakıyomusunuz? Konu Seyyah tarafından (04-09-2010 Saat 00:06 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Yahu bu memati niye böyle artistleşti arkadaşlar? Ne öyle burnu havada gezmeler, tripler hı?
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|