![]() |
#1 |
![]() Türkiye Değişim Hareketi lideri ve Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın olduğu iddia edilen görüntüler için konuştu: “CHP'lilere görüntüler 15-20 gün önce gitti, bir şey yapmadılar.” İSTANBUL - CHP’nin Baykal’a suikast girişiminde bulunmakla suçladığı Mustafa Sarıgül, Şişli Belediyesi’nde düzenlediği basın toplantısında ilginç bir iddiada bulundu. "Baykal’a ait olduğu iddia edilen görüntülerin ardından CHP’nin gündemi değiştirmek için size suçlamada bulundu?” sorusuna Sarıgül şu yanıtı verdi: “15-20 gün önce internet üzerinden bu görüntü, CHP’lilerin eline ulaştı. Ellerine geçtiği gün neden polise gitmediler. Son olaylarla ilgili konuşmak istemiyorum. Biz ahlaklı, dürüst, siyaset yapmak için yollardayız." "CHP’liler kaseti sizin ortaya çıkardığınızı iddia ediyor" şeklindeki bir başka soruya ise Sarıgül, insanların kişilik haklarına saldıranlardan olmadıklarını, hatta bu tip çirkin davranışları gösterenlerin çok ciddi bir şekilde ceza almaları için parlamentodan yeni yasaların çıkmasını istediklerinin altını çizdi. Sarıgül, siyasi rakiplerine çamur atarak siyaset yapmadığını, hatta dün görüntüleri izlediğinde çok üzüldüğünü kaydetti. (anka)
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Sarıgül çok hırslı birisi,bu yüzden çok sevilen ve çok çalışan bir insan.
Büyük bir kitleyi arkasına almış,chpyi darma duman edecek,genç ve çalışkan bir insanın böylesine feci bir olaya atılacağını hiç düşünmüyorum. Yaptığı tek yanlış eski siyasetçilerle yola çıkması.Onun dışında açığını hiç duymadım. Ak partinin ve chpnin önündeki en büyük engel. Anayasa değişikliği için açıklama yaptımı bilen var mı ? |
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Bu olayı dün okuduğumda,cehepe kesiminden gelen tepkilere baktığımda oalyın çok abartıldığını, dikkatin başka yere çekilmek istediğini gördüm, sonuçta siyasi liderler sürekli tehdit altındadırlar. Başbakanımıza sürekli olarak bu tür tehditler gelmesine rağmen bu kadar olay abartılmamış, medyaya yansıtılmamış sadece güvenlik tedbirleri fazlalaştırılmıştır.
|
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Baykal yıllardır mağdur ettiği acıttığı kalblerin cezasını çekiyor . Olayın afişe olması onun üzerinden siyaset yapılması kültürümüze islami anlayışımıza uygun olmasada yaşanılan şeyin bir sebebi vardır.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() bence;
bugun bakıyorumda çogu siyasetçi siyasete ulkeyi daha iyi hale getireyim memleketi kuratarayım diye degilde. siyaset sayesinde rant elde etmek maksadıyla giriyor. cogunun halkı, emekçiyi dusundugu yok çogu aynı kokuşmuş duzeni, sistemi surdurmek amacında. tabi yanlıs anlaşılmasın lafım ortaya herhangi bir kişi ismine yonelik degil. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |