Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
Oyun Oyun tanıtımları ve içerikleri.

Stil
Seçenekler

Alt 03-25-2010, 21:59   #1
Kullanıcı Adı
Gur.Kem
Standart eRepublik - Gerçekçi strateji oyunu
Merhaba,

Oyun artık Türkçe oldu ve nüfus patlaması bekliyoruz Cidden eğlenceli bir oyun ve sizin de katılmanızı öneriyorum.

Oyunu, gerçek dünyanın bir yansıması olarak görebilirsiniz. Aynı şekilde partiler kurabiliyor,siyaset yapabiliyor, savaşabiliyor, çalışabiliyoruz. Buradan oyuna ilgi yüksek olursa hep birlikte bir siyasi parti kurabiliriz oyunda.

Oyun için hazırladığım bir tanıtım videosu

İç anadolu ve Ege'yi geri aldık merak etmeyin (:

--Oyuna kayıt olmak için tıklayabilirsiniz. Referanslı linki verdim. Referansımdan kayıt olan arkadaşlara kolayca yardımcı olup gelişimlerini takip edebiliyorum.

Kayıt olurken Akdeniz ya da Marmara bölgesini seçmenizi öneririm.

-----------

Oyunda ilk 5 levelde avatar yükleme,iş bulup çalışma,antreman ve gazete okuma harici yapabileceğiniz birşey yok. Bunlar için de bir anlatım hazırladım. Aşağıdaki linkten bulabilirsiniz:

Başlangıç kılavuzu

Orta düzey kılavuzu

Oyunu tanıtayım biraz da.

Oyunda bir eVatandaşsınız. Çalışabilir,antreman yapabilir,gazete okuyabilir,seçimlere girebilir,oy kullanabilir, başbakan olabilirsiniz. Ayrıca savaşıp ülkenizin kahramanı olabilir ya da ülkenize destek verebilirsiniz.

Oyunla ilgili her türlü soru ve sorunlarınızı kayıt olduktan sonra profilimden iletebilirsiniz.

Gur.Kem isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 03-28-2010, 20:33   #2
Kullanıcı Adı
ottomans3
başarılar..
ottomans3 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-28-2010, 21:31   #3
Kullanıcı Adı
Özgür Çağrı
Osmanlı partisindeyiz herkesi bekleriz
Alt 06-08-2010, 17:00   #4
Kullanıcı Adı
ImHoTeP1907
2 senedir oynuyorum şiddetle tavsiye ederim..
ImHoTeP1907 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)