![]() |
#1 |
![]() FLAŞ! Şemdinli'de 3 ŞEHİD
Terör örgütü hain saldırılarına devam ediyor. Şemdinli'de karakola saldırdılar. Yine şehit var. Hakkari Şemdinli'de Beyyurdu karakoluna saldırı düzenlendi. 3 asker şehit 3 asker de yaralı. Ayrıntılar birazdan...
![]() Konu Hüdaverdi tarafından (07-06-2010 Saat 08:45 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() 10 terörist ölü ele geçirildi
Hakkari'nin Şemdinli ilçesi Beyyurdu Jandarma Karakolu Komutanlığının Emniyet unsurlarına yönelik düzenlenen saldırı sonrası bölgede başlatılan operasyonlarda etkisiz hale getirilen terörist sayısı 10'a yükseldi. Hakkari Valiliğinden yapılan açıklamada, gece 24.00 sıralarında Şemdinli ilçesi Beyyurdu Jandarma Karakol Komutanlığının emniyet unsurlarına terör örgütü PKK üyeleri tarafından saldırı düzenlendiği bildirildi. Açıklamada, 3 askerin şehit olduğu, 3 askerin ise hafif şekilde yaralandığı ifade edilerek ''Bölgede geniş çaplı operasyon başlatılmış. Sağlanan temasta 10 terör örgütü mensubu silahlarıyla ölü ele geçirilmiştir'' denildi. AA |
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Bu Şemdinli'den gelen kaçıncı şehit haberi..
10 terörist öldürülmüş tamam da tabi bunun yanında şehitler de veriliyor. Esasında bu bölge için bilhassa bir özel önlem alınması gerekmez mi.? Tabi böyle oturduğumuz yerden konuşmak kolay diyenler olabilir lakin ne durumda olduğu ortada..! Ne zaman bir şehit haberi gelse, neredeyse çoğu Hakkari Şemdinli'den çıkıyor.. Allah rahmet eylesin.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Oralarda konuşlanmaları dah kolay.Halkın desteği olsun,arazinin koşulları olsun onları için büyük avantaj.
1 şehid verilse dahi,karşılığında ne kadar terörist alırsak alalım sevinmenin anlamı olmuyor.Verdiğimiz bir insan,aldığımız ise insanlıktan çıkmış bir mahluk. Şunların nesine üzeleyim ki,ölünce nesine sevineyim ki ? http://www.facebook.com/video/video....9393383&ref=mf ![]() Konu Hüdaverdi tarafından (07-06-2010 Saat 11:19 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Üstad Kadir Mısıroğlu'nun çok açıklayıcı bir videosu vardı fakat onun kısasını bulabildim...
http://www.youtube.com/watch?v=NTmo-RriVbI Bu videoyu izlerseniz olayı anlarsınız...Pkk bir ermeni işidir ki bu kurucusundan da bellidir. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Açılmıyor malesef.Youtube de bir kilitleniyor bir açılıyor deli ediyor insanı.
|
|
![]() |
![]() |
#7 |
![]() tarihin en kahpe terör şirketinin daha saldıracağını ortaokula giden çocuklar bile biliyor hep saldırdıklarını NEDEN TEDBİR ALINMIYOR NASIL GELEBİLİYORLAR ORAYA KADAR BU CÜRETİ NERDEN BULUYORLAR !!!
Başbuğ ve benzerleri defolup gitmeden şehit haberleri bitmezzz maalesef ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Üç şehit dah, üç anne yüreğini ateş düşürdü adiler.. Allah sabır versin ailelerine ve mekanlarını cennet eylesin şehitlerimizin
![]() arkadaşlar az önce faceboookta bir sayfada gördüm şehit haberlerine yorum yapılıyor bir yoruma inanılmaz kızdım. bakın alıntı yapıyorum size .. Özlem Ince Ince ne saçmalıyorsunuz ya kendinize gelin tahrik etmekten faşizan duyguları kamçılamakdan başka neye yarıyor düşünceleriniz yılmaz erdogan en dogrusunu yap0mış çünkü ölen onun halkı askere ne kadar şehit diyorsa onada der bırakın artık bu şehit gazi muhabetlerini bıktık artık be iki arada bi derede kalmakdan ölenlerde hayvan degil insan insan senin mensup oldugun dinin temeli islamisınız bari insanlıkdan gem vurun ölende bizim öldürende bu şekilde düşünerek insanları faşistlige sürüklemeyin lütfen yaww.... bu insanı şuan bulsam ayağımın altına alırdım böyle bir ssaçmalık yok yani ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Allah rahmet eylesin her biri için 3 terörist öldürmüşler kanları yerde kalmadı ama böyle devam etmemeli gerçekten psikolojik bir savaş hemen her sabah moral bozukluğuyla güne başlamak belli bir zaman sonra yıpratıyor milleti..
Şırnak tan uzun süreden beri bir ses gelmemesi beni çok tedirgin ediyor gerçekten çok tehlikeli bir bölge Allah tüm askerlerimizi korusun.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() RABBİM Şehitlerimize rahmet eylesin.
Vatanımıza,Ezanımıza,Bayrağımıza uzanan elleri Kahhar ismi Şerifinle kahreyle,onlara fırsat verme Ya Rabbi... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|