![]() |
#1 |
![]() Hep içimde çözemediğim bir meselem varki artık içimi dökmeden edemeyeceğim, tutmayın beni
![]() Bende TV'den duyduğumuz güzel müziklere karşı bir zaaf var. Ben duyduğum güzel müzikleri çok beğenirim ve onu bulmak için ne gerekiyorsa yapan müziğe çok değer veren biriyim. Ama şarkı değil müzik sadece arka fonlarda kullanılan müziklerden bahsediyorum.. Yahu nereden buluyorlar bu harika müzikleri ![]() ![]() Nerden bulmuşlar bu STV'dekiler F.Gülen haberlerinde eskiden arka fonda kullandığı o harika piano müziği ![]() Nerden bulmuş TRT'dekiler 90'lı yıllarda TRT3'te çıkan Avrupadan Futbol'un jenerik müziğini ![]() Nerden bulmuş Serhat Ulueren Telegol'ün jenerik müziğini ![]() Nerden bulmuş Kanal 7'dekiler o Hayatın İçinden programının tanıtımında kullandıkları müziği ![]() Nereden bulmuşlar TGRT'de eskinden çıkan Mehmetçik programının fon müziğini.. Haber bültenlerinde kullanılan o müzikler falan... yahu ben arıyorum o kadar hergün girmediğim yer çıkmadığım yer sormadığım yer kalmadı bulamadım bunlar hemende nasılda buluyorlar nereden buluyorlar bu müzikleri yaaaaa
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|