![]() |
#1 |
![]() bana iri taneli yağmurlar getirin sonrasına karışmayın sonrası emanettir göğün yüzüne akşamdan tarayın saçlarını gecenin en mahrem yerlerine saklayın uykularımı tükenmesin titremelerim dökülmesin dilimden sancısız hiçbir söz öznesi sessiz acıyı severim kime ne 'sıkışmasın dudaklarıma adı(n) sen bilmezsin belki ama yok ki aklıma kayıtlı nevbaharım hem zaten çokça özgürlük bağışlanmadı ne de saklanacak bir kalp oysa sen -çek git hayatımdan çek git- diyorsun bağışla ama ben yaşsız ağlıyorum yetim yüzler gülüş umuyor anla anla ki çok naçarım' beyaz güvercinler uçamıyor göğüme sendeliyor gülüşüm ve dökülür üşüyen yüzümden tutuklu sabrım toprak ki iştahla sarılır esmer gölgelerde sürünür düşlerim hiçbir yangınıma isim bulunmaz ve alevleri uçmaz avuçlarımdan ki halen denizlerim kızıl akar parmaklarımdan tutun beni bedenimi ruhumu didik didik edin ne geçecek elinize bilirsiniz ağlayarak gelinir sessizce gidilir ölüme şimdi kalemim olsa da şiirlerime aşık ayrılığa dair yazamaz tek kelime ve tokatlar rüzgar yapıştırır yarı çıplak soğukları yarası öpülmedik tenime alinti
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|