![]() |
#1 |
![]() ![]() Umrede bulunan vatandaşlar, referanduma yetişebilmek akın akın Türkiye'ye dönüyorlar... Umrede bulunan vatandaşlar, referanduma yetişebilmek için dönüş yoluna çıktı. Atatürk Havalimanı'na bu sabah peş peşe inen Umre uçakları, dış hatlar geliş katında yoğunluk oluşturdu. Kutsal topraklardan gelenlerin çoğu, dönüşlerini özellikle referanduma göre ayarladıklarını anlattı. Mekke'den gelen bir vatandaş, referandum öncesi dönüşün isabet olduğunu belirterek buna sevindiklerini söyledi. Mehmet Özçelik isimli Umreci de, referandum öncesi dönüşü bilerek planladığını söyledi. Özçelik, "Oy kullanmak için döndüm. Gelecek ve çocuklarımız için 'evet'i tercih edeceğim." dedi. Çanakkaleli Tülin Çekiç de, "Başbakanımız öyle istemiş biz de onun için geldik. Başbakanımız hangisini istiyorsa onu yapacağız." diye konuştu. Fatma Albayrak ise, yine referandumu hesaplayarak döndüklerini ifade ederek, çoğu kişinin oy kullanacağı bilinciyle döndüğünü vurguladı. Sakaryalı Fikret Çevik de, Bilecikli Recep Öztürk ile Adapazarlı ismini söylemek isteyemeyen bir vatandaş da referandum için kutsal topraklardan dönüş için acele ettiklerini dile getirdi. CİHAN
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|