|
![]() |
#1 |
![]() Eğitim, sağlık, vergi ve güvenlik gibi hizmetleri alabilmek için rüşvet vermek gereken ülkeler açıklandı. Listenin 6. sırasında Türkiye var.
![]() Uploaded with ImageShack.us İSTANBUL - Uluslarası Yolsuzluk Anketi'nin (Global Corruption Barometer) son sonuçlarına göre geçtiğimiz yıl her 4 kişiden biri ihtiyacı olan hizmeti alabilmek için rüşvet verdi. Yolsuzluk karşıtı Transparency International örgütün yayınladığı anket halktan sıradan insanları 9 temel hizmeti almak için vermesi gereken rüşvete odaklanıyor. En çok rüşvetin yüzde 29 ile polise verildiğini gösteren ankette gümrük, eğitim, yargı, sağlık, evrak, emlak, vergi ve kamu hizmetleri için en çok rüşvetin Liberya, Afganistan ve Irak en çok rüşvet verilen ülkeler olarak sıralanıyor. ntvmsnbc
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() bugün ukba abi sözcü aldı haberi orda okumustum.. Doğrudur.. statükocular eskiden kalma rüşvet alma kaidesini hala bozamadı..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
![]() ![]() ukba abi bizi sözcüye abone yapsanaa yapsanaa yapsanaa ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
![]() Bürokrasi tam anlamı ile milletin iradesine geçmiş değil o yüzden bir çok kurumda rüşvet olayı devam ediyordur eskisi gibi faal ve aktif olmasada vardır. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Demedim mi yan çizecek diye demedim mi yau (:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Polisler konusunda Bi çalışma yapılması gerekiyor iç acıtıcı bi durum günlük hayatımızda gören çok vardır eminim.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() acaba ellerine birseyler sikistirsak bizi 1. yaparlarmi..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|