![]() |
#1 |
![]() merhaba ben aranızda yeniyim.partiyede yeni üye oldum ama kendimi bildim bileli akpartiliyiz ailecek,bizim aile altı kişilik ;annem,babam,kardeşlerim ve R.Tayyip Erdoğan...
![]() ![]() kendisi babamın gençlik yıllarından da arkadaşıymış aynı zamanda , geçen gün onların gençlik resimlerini buldum R.tayyip Erdoğan kendi anasayfasında,futbol takımının bir başında Recep beyin,diğer başında babamın resmi vardı,babama gösterdim çok şaşırdı,nerden buldun sen bunu dedi gerçekten çok sevindi... aaahhhhh gençlik aaaahhhhh... ![]() ![]() evet,bu arada yalovadan kimse yok muuu aranızda acep... ![]()
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() hoş geldiniz
![]() babanız başbakanımızın rakip takımının formasını giydiği için size karşı cephe alacağız forumca... keşke söylemeseydiniz... yalovalı ben kimseyi hatırlamıyorum ama belki vardır ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Benim babam da tekel den emekli o yüzden ailecek bir tek ben -tek başıma aile gibiyim 2 kuşumla birlikte- ak partiliyim :p
Alakaya maydonoz işte. ![]() Hoş geldin. |
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() tüh ya bilseydim söylemezdim...
![]() ![]() ![]() şaka bir yana gerçekten tayyip beyin öncülüğünde akpartinin yapmış olduğu çalışmaları ailecek takdir ediyoruz,benim anneannemler istanbul beylerbeyinde oturuyorlar ,çeşmelerinden akan suyu bırakın içmeyi temizliklerini bile yapamıyorlardı o suyla hastalık kapacağız diye,resmen lağam suyu akıyordu çeşmeden,şimdi bakıyorum da çeşmeden bardak bardak su içebiliyorlar maaşşallah,yapılan çalışmaları görmeden kendileri de yaşamadan önce akpartiyi sevmezlerdi hiç , mahsus dedemi sinir etmek için akparti gelsinde bi rahat edelim baksanıza çeşmeden su bile içemiyorsunuz derdim,dedem inanmazdı "amaaaannnn kızım kimleri gördük biz,her gelen gelmeden önce bir sürü şey söylüyor başa gelince unutuyorlar,boş ver geç sen o hayalleri" derdi,sonradan baktılar ki bir takım şeyler gerçek oluyor,gerçekten bu insanlar verdikleri sözü yerine getirmeye çalışıyorlar anladılar ki akparti bu işinde samimi,suları temizlendi,evlerinin önüne yol yapıldı,o çamur deryasından kurtuldular... şimdi dedem bizden daha sıkı akpartici,akparti geldi bir rahat yüzü gördük diyor... ![]() demek istediğim o ki halkımız neyin ne olduğunu çok iyi biliyor aslında fakat zamanın da bir takım yağmacılar tarafından çok fazla kandırıldıkları için sadece güvensizlikleri var,korkuları var bel ki belli noktalarda, ancak görüyorum ki bu güvensizlikler bu korkular büyük ölçü de aşılmış,bu çok güzel,hizmette samimiyetimizi gösterebilmek gerçekten büyük bir başarıdır,işte bu yüzden Recep beyin önderliğinde akpartinin çalışmalarını takdir ediyoruz... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() 'Recep bey' sözünden hazetmeyiz,bilgin olsun.
Ya başbakan,ya başbakanımız,veya isminin tamamını yazmakta fayda var. |
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() o kadar destansı yazımın için de ilginizi çeken nokta çok ilgincime gitti doğrusu,bilemiyorum acaba hemen yorumların ,yazıların içinde art niyet mi aranıyor,birincisi hitabımda en ufak bir art niyet bulunmamaktadır,ikincisi recep bey tabirini kendi eşi ve parti milletvekillerinin de çok zaman kullandıklarına şahit oldum ve sonuna kadar inanıyorum ki hiç birinde de elbette ki en ufak bir art niyet yoktu , üçüncüsü bu söylemden neden hazetmediğinizi merak ettim gerçekten koskoca bir parti ve milyonlarca parti üyesinin adına konuşmuşsunuz ,bilmediğim bir şey mi var niçin bu hitaptan hazetmediniz
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Art niyet arayan biri değilim
![]() Sadece sevmediğimiz bir söylem,kural değil söylenmemesi ama forum da kullanılmaz,dikkat ederiz. keMAL'in diline bu sözü fazla kullanmasının da sebebi var.Onların ağzını pek kullanmayız. Ufak ama önemli bir ayrıntı o kadar ![]() |
|
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Hoş geldiniz.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() hımm peki,açıklamanız için teşekkür ederim...
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Yalovadan Birilerini Görmek Güzel =))
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|