![]() |
#1 |
![]() Künyesi Tür : Fantastik / Aksiyon / Çizgi Roman Gösterim Tarihi : 31 Mart 2006 Yönetmen : James McTeigue Senaryo : Andy Wachowski , Larry Wachowski , Alan Moore (Kitap) , David Lloyd (Kitap) Oyuncular : Natalie Portman Hugo Weaving John Hurt Stephen Rea Stephen Fry Görüntü Yönetmeni : Adrian Biddle Müzik : Dario Marianelli Yapımcı Ülke: Amerika, Almanya, İngiltere Konusu: V olarak bilinen maskeli bir adam, geleceğin totaliter rejimle yönetilen İngilteresi'nde korkuyla sindirilmiş halkına egemenliği geri verebilmek için şiddete başvuran biridir. V, İngiltere halkını, kendisiyle Guy Fawkes günü olan 5 Kasım’da Parlamento’nun çevresinde buluşmaya davet eder.
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Filmi daha iyi anlamak için şunları, filmi seyretmeden önce bilmek gerekir. Aksi takdirde filmden alacağınız tad eksik olur. Tecrübe konuşuyor
![]() V For Vendetta ne demektir: "Vendetta için V" anlamına geliyor Türkçesi. V ise filmin kahramanı. Vendetta ise bir akım. Devrimde bağdaşlaşır. Yaptığının doğruluğunun önemi olmayan ![]() ![]() ![]() 5 Kasım 1605; Guy Fawkes‘un İngiliz Parlamento Sarayını havaya uçurma girişiminin tarihidir. Filmden : Bu maskenin altında Etten daha fazlası var. Bu maskenin altında Bir fikir var! Ve fikirler kurşun geçirmez!.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Başyapıt.
İzleyin izletin.Dublajı daha iyi öneririm. Leon filminde ki küçük kız oynuyor,tabi bu filmde büyük kendisi ![]() |
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() ''insanlar hükümetlerinden korkmamalı,hükümetler insanlardan korkmalı''
güzel bir yapıt izlenmesi lazım... |
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Ben de şiddetle tavsiye ediyorum.. Gerçekten arşivlik bir yapıt.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Komunistler işte bu filmi izleyip hayal kuruyorlar bende bu filme karşı bir film çeksem adı şey olurdu " Ölme eşşeğim ölme "
![]() Konu EZEL tarafından (02-17-2011 Saat 20:08 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#9 |
![]() şu an indiriyorum izleyeyim bari bu gece
![]() |
|
![]() |
![]() |
#10 |
![]() valla komünistler neyi hayal ediyor bilmem ama bir gün benim ülkemde bu şekilde yönetilirse o komünistler dediklerinle aynı safta yer alırım...
|
|
![]() |
![]() |
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
v for vendetta |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|