![]() |
#1 |
![]() Canaydın yeniden başkan !..
Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın yeniden Kulüpler Birliği Başkanlığı'na seçildi !.. Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav ve Ankaragücü Başkanı Cemal Aydın toplantıyı erken terketti !.. Yeniden Kulüpler Birliği Başkanlığı'na seçilen Özhan Canaydın seçimden sonra yardımcılarını da açıkladı. Yunanistan'a gideceği için kısa bir açıkalma yapan Canaydın'ın Kulüpler Birliği'nde 3 yardımcısı olacak. Bunlar Kayserispor Başkanı Recep Mamur, İstanbul B.B Başkanı Göksel Gümüşdağ ve Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz. Başkan Canaydın şunları söyledi: "2007 yılı toplantımızı bitirdik. Kulüplerimizi uğurladık. Seçtiğimiz heyetle bakanı ziyaret edeceğiz.kaysreri Başkanı 15 maddeden bir gündem oluşturduk. Ben görevime devam ediyorum. Herkese teşekkür ediyorum. Yönetim Kurulumuz 1 hafta içerisinde toplantı yapacak. Biri Recep Mamur, ikincisi İstanbul Belediye Başkanı Göksel Gümüşdağ, üçüncüsü de Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz. Hayırlı uğurlu olsun. Yeni Federasyon kanunu için meclis dün sabaha kadar çalıştı. En son Federasyon Genel Kurulu'nda hazırlanan taslağa iyi bir yasa çıkacağı inancındayız. Biz bu taslağın sonuna kadar arkadasındayız" (Ligtv.com.tr)
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() hayırlısı olsun paylaşım için sağol
|
|
![]() |