|
![]() |
#1 |
![]() Senden nefret etmem için bana yardım eder misin
Masum yüzünü unutmam için Kayboldugum resimlerinde kendimi bulmam için Seni tanıdıgım ilk gün kadar özgür olabilmem için Bana yardım eder mısın Senden nefret etmek istiyorum,unutmak için Hakaret et bana Gözlerimin gorduklerının yanılgı oldugunu söyle bana Sendeki imkansızlığı haykır bana Gene hata yaptıgımı göster bana Gösterki unutmamı kolaylastır Gösterki, özleyerek atamadıgım kalbimden Nefretle atayım seni Gösterki senin için ölürüm diyen dilimden İsminle atayım seni Bana yardım et nolur Bir an olsun açık kapı bırakma bana Bir an olsun sözlerinde umut yakalamayayım Bir an olsun gözlerinde parlaklık bulmayayım Bir an olsun acaba demiyeyim Bana yardım et lütfen... Bana yardım etki Bekletiklerime döneyim Bana yardım etki Artık bende umut vereyim Bana yardım etki Sana ayırdıgım değeri binlere böleyim Bana yardım et gülüm Gece 12 de yattıgım günlere döneyim Son bir yardım eli uzat bana Unuttur kendini Ben yapamıyorum sen yap bana bu iyiliği Yapki geceleri yatarken sensiz öldürme beni Yapki sabahları eksik bı yanımla uyanmayayım artık Yap bana bu iyiliği nolur Kafamla kalbim arasındaki bu savaşı bitir Aşk dediğim bu saçmalığa bi son ver artık Ben senden çok şey istemiyorum Dİlinden çıkıcak iki üç söze bitir beni Bi kere sok yuregıme ,sivri iki laf Ben acımıda alır giderim Sen yeterki umut verme Ben virgülleri çeker noktamı koyar giderim.... Volkan Ateşmen
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() güzelmiş..teşekkürler....
|
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Çok güzel,nedensiz bitişler daha zor aslına karşındaki kişinin yanlışları ondan soğutuyor insanı ama o kişi hiç yanlış yapmamışsa o kadar güçleşiyorki unutmak...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() teşekkürler ;)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() cok guzel bir siir
ruh halimi anlatmasa da tamamiyle hissetmiyor da degilim ;) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Son bir yardım eli uzat bana
Unuttur kendini Ben yapamıyorum sen yap bana bu iyiliği Yapki geceleri yatarken sensiz öldürme beni Yapki sabahları eksik bı yanımla uyanmayayım artık Yap bana bu iyiliği nolur Kafamla kalbim arasındaki bu savaşı bitir Aşk dediğim bu saçmalığa bi son ver artık çok güzel tşk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Ben senden çok şey istemiyorum
Dİlinden çıkıcak iki üç söze bitir beni Bi kere sok yuregıme ,sivri iki laf Ben acımıda alır giderim Sen yeterki umut verme Ben virgülleri çeker noktamı koyar giderim.... emeğine sağlık kardeşim ;) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() çok güzel bir şiir tam şu sıralar benim ruh halimi anlatıyor bizimle paylaştığın için saol ;)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|