|
![]() |
#1 |
![]() 13 aylık Joshua’ya Alzheimer teşhisi kondu. En küçük Alzheimer hastası olan Joshua 5 yaşına gelmeden annesinin kim olduğunu unutacak.
İngiltere’de annesi Jodie Cullip’i geçtiğimiz hafta ilk kez "anne" diyerek gözyaşlarına boğan Joshua, "çocuk Alzheimer’i" olarak bilinen Niemann-Pick C adlı genetik hastalığa yakalandı. Zor bir hamileliğin ardından sezaryenle doğan Joshua, iki haftalıkken, kanındaki "bilirübin" oranının yüksek çıkması üzerine karaciğer uzmanına sevk edilmişti. Oxford’da yaşayan Cullip ailesi, Londra’nın ünlü King’s College Hastanesi’nde yapılan testlerin ardından martta acı haberi aldı. bu hastalık 150 binde bir görülüyor..
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Allah yardımcıları olsun çok zor ya
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() çocuk da alzheimer hastalığını ilk defa duydum hep yaşlılar da oluyor sanıyordum... çok şaşırdım :o
Allah yardımcıları olsun çok zor bir hastalık... hastalığı ilerleyenler bir süre sonra yutkunmayı bile unutuyorlarmış.... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Allah yardımcısı olsun.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Rabbim yardımcıları olsun,ne kadar zor olur onlar için şimdi
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() kaynak haberler.com ;)
arkadaslar alzheimer hastaligi icin ayrintili bilgi icin lutfen tiklayin http://www.akpartiforum.com/index.ph...8584#msg218584 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|