![]() |
#1 |
![]() ![]() AYDIN CAHİLLER Ak Parti'yi eleştireceğiz derken hep Millete hakaret ettiler. Akparti'ye oy atan yobaz, cahil ,gerici,aptal,örümcek kafalılar,Göbeğini kaşıyan adamlar ve bidon kafalılar yazabildiklerim Milyonlara Küfür eden bizim cahil AYDIN'larımız Kendine aydın diyenlerin,kendinden olmayanları tanımamaları ve üstüne hakeret etmeleri Ve bizleri cahillikle suçlayan o popüler gazeteciler, üst düzey bürokratlar, üst düzey Yöneticiler, tanınmış sanatçılar,o Atatürkçü, modern, çağdaş, demokrat, siyasilerimiz..! Bizden istedikleri onlar gibi düşünüp AYDIN olmamız en komik tarafı da bu ![]() Üslubumuz bizim namusumuzdur, manevi şahsiyetimizdir. Bize yakışan üslubumuzu koruyarak onlara bir CEVAP verelim.
![]() Konu Katade tarafından (12-06-2012 Saat 20:22 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Onlar okumuş cahiller diye adlandırabiliriz.
Yapıcı değil yıkıcıdırlar, Karalamak onların işidir, Çağdaşlık ve medeniyet diyerek İslam'a set oluştururlar, Masabaşında yaptıklarını en iyi biz biliriz zannederler ......... birde , Aşık Deryami Baba - Dediler (Çok Okumuş Cahillere) Çok okumuş cahillere rastladım Göze kirpik kirpiğe kaş dediler Onlar ile gidemedim bir adım Başa ayak ayağa baş dediler İlim sahasında yarışlara bak Bala zehir katan barışlara bak Şu adamlardaki görüşlere bak Taşa odun oduna taş dediler Birkaç yılan hakim olmuş dünyaya Zehir atıyorlar yıldıza aya Yanıp kavrulursun girme araya Savaşa sulh sulha savaş dediler Alem aya gitti gelin yatmayın Allah izan vermiş inat etmeyin Deryami der hep geriye gitmeyin Önce yavaş sonra savaş dediler |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Üslubumuz namusuzumuzdur, manevi şahsiyetimizdir deyip, düşüncelerinize zıt, ideolojilerinize zıt, karşı cenahı Aydın Cahiller diye bir kategoriye ayırıp, bu pespaye bir üslupla yaftalayıp, bu başlık altında eleştirilerini dile getirmek istemeniz ne kadar mantıklı ?
Yobaz, cahil, gerici v.s. v.s. yakıştırmalarını kullanan kitle ile şu başlık altında kullandığınız ifade arasında bir fark var mıdır ? Ben göremiyorum açıkcası. Evet Linç kültürünün gelişmesi ile, sağ ve sol cenahın entellektüel kesimi, empati kurmaktan uzak, sadece karşı cenaha bağlı olarak beslemiş olduğu düşmanlıkla pespaye kelamları dilinden fütursuzca, pervasızca dillendiriyor. Ama ben yine de Entellektüel veya aydın kitlenin belirli bir kıstasa daha açık tabirle belirli bir ideolojiye hapsetmenin mantıksız olduğunu düşünüyorum. Çünkü entellektüel olmak her düşünceye saygıyla yaklaşan dimağın emaresi. Yalnız yukarıda kullanılan kelamlardan ''Bidon Kafa'' deyimi. Aile ve Sosyal Araştırmalar Genel Müdürlüğü, Sosyal Yardımları Dağıtan Personeli'nin gözlemlerini değerlendiren bir rapor hazırladı. Cami önünde güvencinlere serper gibi dağıtılan yardımlarda, İhtiyacı olmadığı halde yardım alan kitlenin var olduğu ve bunların istismar edildiği bir nevi tescillendi. İmkanı oldukları halde çalışmayan, devlet bizi bakmak zorunda kanaatini taşıyan bireylerin var olduğu raporda gözler önüne seriliyor. Hatta Yılmaz Özdil'in bu mevzuda ''Bİdon Kafa 2'' adlı köşe yazısında, Başbakan'a Teşekkür etmiştir. Yani bir nevi Bidon Kafa deyimi tescillenmiştir. İlgili Rapor http://www.athgm.gov.tr/upload/mce/e...uk_Kulturu.pdf Konu Garibüzzaman tarafından (12-06-2012 Saat 23:22 ) değiştirilmiştir.. Sebep: düzenleme |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() uslup konusunda bir sikinti yok evet namusumuz onlar gibi hakaretler kufurlet etmiyoruz farkindaysan onlara bir sifat gerekiyordu hep bildiklerini sanan aydin sifatli cahiller
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Bence küfreden, hakaret eden şahsiyetlere verilecek en güzel cevap muhattaba almamaktır.
Hangi aykırı düşüncede olursa olsun kendine muhattap bulan şahıs Hırs yapar... Hele helede onları böyle aydın cahil sınıfına almak onları büsbütün hırslandırır... Efendimiz a.s.v. Başından aşağı kaynar işkembe döken Ebu cehile mukabil O's.a.v. de gidip onun başından aşağı işkemler dökmedi, aksine temsiliyetin en güzel gerekliliğini yaptı... Bence akpartiyi temsil edenlerin yöntemide bu olmamalı.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Bizim ülkemiz ve aydın..Hah güldürmeyin allah aşkına...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
Sadece bize göre aydın gibi görünüyorlar ama bildikleri yanıldıklarına yetmez. Akademisyenlerinin yüzde doksanı torpille dayıyla enseyle ve salvolarla akademisyen olduğu, üretilen tezlerin yüzde doksan beşi yalakalık için yazılıp çöp kadar kıymeti olan bir ülkede aydında aramıyorum şahsen. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|