![]() |
#1 |
![]() Bireylerin herhangi bir partiye yada herhangi bir düşünceye destek vermesi kadar normal bir şey yoktur. Partilerin yanlış politikaları da olur , güzel iyileştirici politikalari da ama mensup olduğunuz siyasi partinin yanlış politikalarını görüpte ses edememek o partiye yapılmış en büyük ihanettir... Ak Partiye destek veren bir vatandaşımızın yada bir yöneticimisin partinin yaptığı herşeye destek vermesi sizce normal karşılanmalımıdır? Özelestiri yapılmayan , siyasetçilerin her dediğini savunan bir güruh sizce mantıklı bir şekilde hareket edebilir mi? Konuya dahil çeşitli örnekler verim; Ak Partinin içinde zamanında nüfuslanmış Fetöcü teröristleri bir tehlike unsuru olarak gören Ak Partili arkadaşlarımızın çoğu sırf bu eleştiriyi yaptığından dolayi partilerinden uzaklaştırılmışlardı , zamanında bu eleştirileri büyüklerimiz dikkate alsaydı acaba bu kadar sorun yaşanacakmıydı? Ak Parti hükümetleri boyunca adam akıllı bir şekilde bir eğitim politikasının olmamasını eleştiren, İstanbul ve diğer sehirlerdeki yanlış belediye politikalarını , tecavüzle ilgili o akıldışı kanunu eleştiren parti içinde sesi duyulmayan bir çok Ak Partili arkadaslarimizi bugun Sayın Cumhurbaskanımız haklı cikartiyorsa? O zaman kardeşim adama derler ki '' Savunduğunuz partide yanlış şeyler oluyorsa neden bunu yüksek sesle diyemiyorsunuz? Yine sayın Cumhurbaşkanımızın dediği gibi '' Hatalı bir politika yaptıysam beni eleştirin... çünkü ben diktatör degilim Kısacası eğer Ak partiye gerçekten gönül bağlıyorsanız , yöneticilerin yaptığı yanlış şeylere karşıda ses etmeyi bilmelisiniz
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|