![]() |
#1 |
![]() İDEAL ERKEĞİM NASIL BİRİ (Yaş 12)
Yakışıklı / Tipli Espritüel Popüler Maddi durumu iyi Çalışkan İDEAL ERKEĞİM NASIL BİRİ (Yaş 22) Yakışıklı Sempatik Maddi durumu iyi Beni ilgiyle dinleyecek Espri anlayışı gelişmiş Gücü kuvveti yerinde İyi giyinen Her konuda zevk sahibi. Sürpriz yapmayı seven Romantik ve hayal gücü gelişmiş İDEAL ERKEK NASIL BİRİ... gözden geçirilmiş liste (Yaş 32) İyi görünümlü, tercihen kafasında saçı olan Arabadan inerken kapıyı açan, yemeğe gittiğimizde sandalyemi tutan. Pahalı bir restorana götürecek kadar parası olan Konuşmaktan çok, dinleyen Fıkra anlattığımda katıla katıla gülen Alışverişte paketlerimin hepsini zahmetsiz taşıyacak kadar gücü-kuvveti yerinde En az 1 kravata sahip Yaptığım yemekleri beğenen Doğumgünü ve yıldönümlerini unutmayan Haftada en az 1 kez romantik olabilen İDEAL ERKEK NASIL BİRİ... tekrar gözden geçirilmiş liste (Yaş 42) Çok da çirkin değil Ben binmeden arabayı hareket ettirmeyen. İşinde disiplinli. Fırsat oldukça akşam yemeğine Mac'e götüren. Beni dinlerken başını sallayan. Anlattığım fıkraların can alıcı yerlerini hatırlayan Evdeki eşyaların yerini değiştirmeme yardım edecek kadar gücü-kuvveti yerinde olan Göbeğini kamufle edecek şekilde kıyafet seçen Klozetin kapağını indirmeyi unutmayan Çoğu haftasonu traş olan İDEAL ERKEK NASIL BİRİ... tekrar gözden geçirilmiş liste (Yaş 52) Burun ve kulağının içindeki kıllar fazla uzun olmayan. Para isteme alışkanlığı edinmemiş Ben birşey anlatırken uyuyakalmayan Aynı fıkrayı tekrar tekrar anlatmayan Ayağındakı 2 çorap aynı renk olan TV karşısında akşam yemeğinden hoşlanan Adımı unutmayan Bazen traş olan İDEAL ERKEK NASIL BİRİ... tekrar gözden geçirilmiş liste (Yaş 62)[/ Küçük çocukları ürkütmeyen Banyonun nerede olduğunu hatırlayan Bakımı fazla masraflı olmayan Mümkün olduğu kadar gürültüsüz horlayan. Neye güldüğünü birden unutmayan Yardım almadan ayağa kalkabilecek kadar gücü-kuvveti yerinde olan Giyinen Lapa yiyeceklerden hoşlanan Dişlerini nereye koyduğunu unutmayan En son ne zamandı, hatırlayan İDEAL ERKEK NASIL BİRİ... son kez gözden geçirilmiş liste (Yaş 72) Nefes Alan!!! ![]()
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Çok hoştu nazende,teşekkürler canım. ;)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() 22 yaşında kalsın
![]() ![]() şaka bi yana tabii güzeldi nazende teşekkürler + ;)hayırlı biri olsun yeter 8).. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() bende teşekkür ederim,bence 12'den 32'ye kadar gayet geçerli :D
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() evde kalursuz soyleyem pesinen ideal listeyi daraltın hehehe
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Bende bir hikaye anlatayım kısaca;
Köyün birinde bir kız varmış,o kadar güzelmişki dillere destan.Köylere nam salmış günde 2-3 görücü gelmeye başlamış. Ama kızın o kadar büyük hayalleri varmışki,kendine göre ideal erkeği bir türlü bulamıyormuş,gelenleri hep geri çeviriyormuş.Kendi kendine 'ben bunlara layik değilim,benim aradığım beyaz atlı prens bir gün gelecektir' dermiş, kaprisli kızımız beklerken yıllarda geçermiş bu arada Ve olan olmuş,kızımız bir gün camdan dışarıyı izlerken birde bakmış ki hayallerindeki erkek,aradığı herşeyin onda olduğunu düşünmüş, ki zaten erkekte o kadar asil kıyafetli ve bir o kadarda dillere destan yakışıklı. Ve kızımız dururmu hemen koşmuş yola,erkeğine kavuşmak için yola inmiş ve yakışıklının omzuna dokunmuş, yakışıklı arkasına dönüp; Buyur teyze bişeymi istedin...!! Yazıdan çıkarılacak ders; İdeal erkek derken yaşlandığınızı unutmayın,fırsatları tepmeyin |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() Alıntı:
:D :D :D |
||
![]() |
![]() |
#10 |
![]() TEŞEKKÜRLER NAZENDE :D