![]() |
#1 |
![]() Erdoğan `ciğerlerinden´ konuşuyor; peki ya diğerleri? Habervaktim Araştırma ve Karıştırma Servisi, Başbakan Erdoğan´ın `ciğerlerimden konuşuyorum´ sözlerinden yola çıkarak diğer liderlerin `nerelerinden konuştuklarını´ uzmanlara, tıp doktorlarına ve halka sordu. İşte "organ dili araştırmamız" ve işte cevaplar; Başbakan Recep Tayyip Erdoğan son grup toplantısında "etkili" bir konuşma yaparak başta TBMM Eski Başkanı Bülent Arınç olmak üzere bazı milletvekillerini ağlatmış, ekran başında kendini dinleyenleri de duygulandırmıştı. O konuşmasında "beyaz çarşaf" benzetmesi yaparak, ikide bir merhum Adnan Menderes'in akıbetini hatırlatan "darbeci bozuntuları"na anlamlı bir cevap veren Erdoğan "ciğerlerinden" konuştuğunu söylemişti. Habervaktim Araştırma ve Karıştırma Servisi, Erdoğan'ın bu sözlerinden yola çıkarak diğer liderlerin "nerelerinden konuştuklarını" uzmanlara, tıp doktorlarına ve halka sordu. İşte "organ dili araştırmamız" ve işte cevaplar; Recep Tayyip Erdoğan: Dobra dobra sözleri için halk da "ciğerlerinden" konuştuğunu kabul ediyor. Abdullah Gül: "Artık milletimiz öz vatanında garip kalmayacak" diyen Cumhurbaşkanı Gül "yüreğinden" sesleniyor. Bülent Arınç: çok duygusal bir insan olmasının yanında güçlü hitabetiyle de dikkat çeken Arınç "gözleri ve ağzı"yla konuşuyor. Baykal: Her gün İslâmi konularda ahkâm kesen Baykal "işkembeden" atıyor pardon konuşuyor. Demirel: Kızlarımızın üniversitede başörtülü okumasından "ıstırap duyan" Demirel "mâbadından" (eskilerin kibarlaştırdığı bu kelimeyi yeni kuşak üç harfle izah ediyor) konuşuyor. Perinçek: Saldırgan ve kışkırtıcı bir tarza sahip olan Perinçek ise burnundan soluyup "burnundan" konuşuyor. (Rıfat Yörük - habervaktim / Mizah)
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|