Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
Mizah - Komedi Siyaset Forum, Mizah - Komedi içeriklerimiz.

Stil
Seçenekler

Alt 02-18-2008, 22:58   #1
Kullanıcı Adı
AkSa- 34
Standart AKPARTİFORUM ÜLKESİNİN UYUYAN GÜZELİ(NEDE GÜZEL)ANATOLİA!!!

Bundan yıllar önce büyük AKPARTİFORUM ülkesinde bir kralla (yavuz sultan selim) güzeller güzeli bir kraliçe (duyguseli) yaşıyordu. Kocaman görkemli bir şatoda oturan ●● yavuz sultan selim ●● ve DUYGUSELİ AKPARTİFORUM halkı çok seviyordu. Özellikle güzel olduğu kadar iyi kalpli olan DUYGUSELİ'ne herkes hayrandı. Bu iyi yürekli kraliçenin hayattaki en büyük dileği bir çocuk sahibi olmaktı. :D
Sonunda bu dileği gerçekleşti ve güzel bir ilkbahar sabahı harika bir kız çocuğu dünyaya getirdi. (ZAHİDE
) Genç kralla Kraliçenin mutluluğuna diyecek yoktu.

Küçük prenses ANATOLİA'NIN doğumunu kutlamak için o güne kadar görülmemiş bir şenlik düzenlendi AKPARTİFORUM Ülkesinde +++ Havada Uçuştu. )) Bu şenliğe AKPARTİFORUM Ülkesinin yöneticiler ve üyeler davet edilmişti.

başmisafir(DOLUNAY_KADİM

Şenlikler Forum'un MİZAH Bölümünde Kutlanıyordu Her taraf o günün şerefine süslenmişti. Bütün davetlerin dikkati, yatağında uslu uslu yatan minik prenses (ANATOLİA)üzerindeydi. Melek yüzlü iyilik perileri (TUBA_007,HIFZ-I LİSAN,NAZENDE SAKLI_KENT) çevresinde toplanmıştı. Her biri sırayla bebeğe iyi dileklerde bulundular. Kimi ona güzellik, kimi akıl, kimi de cömertlik kimide +++ armağan etti.

Fakat büyük bir talihsizlik olmuş ve forumun delüsü(AKSA-34)ü şenliğe davet etmeyi unutmuşlardı. Bütün konuklar neşe içinde eğlenirken (AKSA-34) birden ortaya çıkıverdi. Şenliğe davet edilmediği için çok kızmıştı. Öfkeyle küçük prenses (ANATOLİA)'NIN
beşiğine yaklaşarak "Onaltı yaşına geldiğinde parmağına, bir iğne batacak ve öleceksin" dedi Oradaki herkes şaşkınlıktan dona kalmıştı. İşte tam bu sırada henüz dilekte bulunmayan perilerin en genci (EFSEL_ZEYNEP atıldı. " Üzülmeyin, dedi yavrunuz ölmeyecek Küçük prenses yüz yıl sürecek derin bir uykuya dalacak ve bir prens gelip onuN BURNUNU ÇEKECEK(KEŞKE SAÇINI BAŞINIDA YOLSA) bu uzun uykudan uyanacak" dediiiii.

DUYGUSELİ ve YAVUZSULTANSELİM genç peri (EFSEL_ZEYNEP)e teşekkür etti. Ama (YAVUZSULTANSELİM)yinede bu kehanetin gerçekleşmesinden büyük kaygı duyuyordu. Hemen bütün muhafızlarına, AKPARTİFORUM ülkesindeki iğlerin kaldırılmasını emretti. Bu emre uymayanların cezası ölüm olacaktı. Böylece aradan uzun yıllar geçtiiiiiiiii....

Mutlu bir hayat süren prenses (ANATOLİA)

hergün biraz daha büyüyüp güzelleşiyordu. (NEDE GÜZEL YA GÖRSENİZ GECE YATAMAZSINIZ)

Onaltı yaşına geldiğinde bir gün (AKPARTİFORUM RADYO Bölümünü gezmeye karar verdi. RADYO Bölümünü okadar büyüktü ki, bilmediği pek çok yeri vardı. O zamana kadar görmediği küçük bir odada yaşlı bir adama (BERAT 2107 rastladı. BERAT 2107 elindeki iğne ile Sökülmüş Pantolonunu dikiyordu Bu iğne nasıl olduysa muhafızların gözünden kaçmıştı. Çok meraklanan prenses(MAYDONOZ YAAA) ANATOLİA'nın iğneyi eline almak istedi ve iğneyi eline alır almaz eline battı . Kötü kehanet sonunda gerçekleşmişti.

Hemen uykuya dalan güzel prenses(çirkin olarak bilin siz yinede) ANATOLİA ipek örtüler içinde altından yapılmış bir

yatağa yatırıldı. PrenSES(PAZARCIDA DİYEBİLİRSİNİZ) :D ANATOLİA

ile birlikte bütün AKPARTİFORUM yüz yıl sürecek derin bir uykuya daldı. Tüm BÖLÜMLER kilitlendi. hiç bir konuya cevap yazılmaz oldu hatta AKHABERCİ.COM bile ortadan kayboldu. ) (UĞURSUZ BU KIZ ALLAH'tan FORUM HECKLENMEMİŞ)

Her tarafa derin bir sessizlik çökmüş onları uyandırmamak için rüzgar bile susmuştu.

Bu arada aradan tam yüz yıl geçmişti.

Yine ilkbahar gelmiş bütün doğa uyanmıştı. günlerden bir gün genç ve cesur bir prensinKIRIK ÇOCUK ormana yolu düştü. Uyuyan güzel efsanesini duymuş ve onu bulmaya karar vermişti. Günlerce aradıktan sonra, önüne geçemediği bir duygu onu bu ormana çekmişti. Sonunda AKPARTİFORUM Ülkesini buldu ve prenses ANATOLİA'nın

uyuduğu odaya girdi. Daha onu görür görmez yüreğini tarifsiz bir sevgi kapladı. (buda da sazan ya hayaında hiç kız görmemiş)

Prenses ANATOLİ'yaya

daha o anda aşık olmuştu. (MASAL OLARAK) Genç kıza doğru eğildi ve onu hafifçe BURNUNU ÇEKTİ. Güzel bir prenses ANATOLİA
sihirli bir değnekle dokunulmuş gibi hemen gözlerini açtı(BURNU ACIDIYA). Onunla birlikte AKPARTİFORUM Ülkesindeki Herkez gözlerini açtı. Kötü kalpli AKSA-34 büyüsü artık bozulmuştu.VE GERİSİNİ BİLİYOSUNUZ BENİM BÜYÜ BOZULDU ONDAN DEVAM ETMEK İSTEMİYOM. >

THE END

AkSa- 34 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 02-18-2008, 23:01   #2
Kullanıcı Adı
çilik
ya ne alemsin abi ya aşk olsun hemşerini koymamaışsın...
çilik isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-18-2008, 23:08   #3
Kullanıcı Adı
YavuzSultanSelim
işin gücün yok mu senin yaaa :D koptum ama gülmekten güzel olmuş :D

hergün biraz daha büyüyüp güzelleşiyordu. (NEDE GÜZEL YA GÖRSENİZ GECE YATAMAZSINIZ)

YavuzSultanSelim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-18-2008, 23:09   #4
Kullanıcı Adı
anatolia
aa ben prenses olmuşum : : : :ya koptum gülmekten aksa ya :D :D :D :D ;)
anatolia isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-18-2008, 23:13   #5
Kullanıcı Adı
sesli34
:D :D :D

emeğine sağlık güzel omuş

+1
sesli34 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-18-2008, 23:40   #6
Kullanıcı Adı
anatolia
Alıntı:
YavuzSultanSelim Nickli Üyeden Alıntı

herkes buraya takmış :P :P :P :D :D :D :D :D
anatolia isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-18-2008, 23:43   #7
Kullanıcı Adı
tugba_007
akılı ben verdim heralde. kahretsim her işim eksik oluyor :-X
tugba_007 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-18-2008, 23:59   #8
Kullanıcı Adı
AkSa- 34
Alıntı:
anatolia Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
YavuzSultanSelim Nickli Üyeden Alıntı

herkes buraya takmış :P :P :P :D :D :D :D :D
takılmıyacak gibi degil ki?(ben hala yatamiyorum dün gecenden beri)
AkSa- 34 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-19-2008, 00:34   #9
Kullanıcı Adı
Hıfz-ı lisan
çok güzeldi Aksa abi..Devamını ısrarla bekliyorus..Başka hikayeler de okumak temennisiyle ( vay be ben peri olmuşum )... +++
Hıfz-ı lisan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-19-2008, 17:22   #10
Kullanıcı Adı
dildade
Çok güzel bir masal önümüzde ki seneler de Allah nasip ederse çocuklarıma da okurum onlarda tanırlar Zahide'yi :D
dildade isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)