![]() |
#1 |
![]() ![]() Oyuncular : Liev Schreiber , Julia Stiles Yönetmen : John Moore “KORKUNUN YENİ YÜZÜ.” SON DERECE BAŞARILI VE KORKUTUCU BİR FİLM - Richard Roeper (Ebert & Roeper) KEHANET AÇIK, İŞARETLER KESİN, DÜNYANIN SONU YAKLAŞIYOR VE EN KARANLIK KORKULARIMIZ GERÇEK OLUYOR. The Omen’in orijinalinden daha ürkütücü olan bu yeni versiyonunda, insanoğlunun en karanlık korkusu inanılmaz bir kötülükle ortaya çıkıyor. Amerikalı diplomat Robert Thorn (Liev Schreiber)eşinin (Julia Stiles) haberi olmadan ölü doğan çocuğunun yerine bir öksüzü evlatlık olarak alır. Ancak zamanla gerçekleşen birbirinden garip cinayetlerden ve uyarılardan sonra, aile evlat edindikleri çocuğun Şeytan’ın oğlu olduğu gerçeğini farkederler. Özel Seçenekler: John Moore, Glenn Williamson ve Dan Zimmerman’ın Sesli Yorumları Omenizm Abbey Road Seansları 666’nın Ortaya Çıkması Uzatılmış Sahneler ve Alternatif Son Fragmanlar
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() tam benlik :o
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() İçinde Şeytan unsuru bulunan Filmleri seven arkadaşlar kaçırmayın...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Ben bu filmi izlemiştim sanki sonu da tam bi bitiş değildi.Devamı gelir diye düşünmüştük.Bi sahnesinde arkadaşım koskoca salonun ortasında çığlık atmıştı.Çok güzeldi ben beğenmiştim.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() korku flimlerini severim....fakat beni korkutan bir flim izlemedim hala ;) :P
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Bakayım filmcide varsa alıtım
![]() |
|
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() 2007 NİN EN SAĞLAM KORKU FİLMİ...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() İzlemediğim bir film,korku filmlerinden hoşlanmadığım için izlemedim ama merak ettim.
Unutmazsam alırım ![]() |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|