![]() |
#1 |
![]() ![]() Saadet Partisi Esenler Gençlik Kolları’ndan Filistin’e 30 Bin YTL’lik yardım HABER MERKEZİ İstanbul Saadet Partisi Esenler İlçe Gençlik Kolları, İsrail işgali altında yoksullukla mücadele eden Filistin halkı için kermes düzenledi. Dörtyol meydanında açılan kermese, vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi. Esenler esnafından toplanan malzemelerle açılan ve iki gün süren kermeste, 30 bin YTL toplandı. Kermesten elde edilen gelir, Filistin halkına ulaştırılmak üzere, Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne teslim edildi. “Yardımlar Filistin’e umut” Dörtyol Meydanı’nda bir basın açıklaması yapan Saadet Partisi Esenler Gençlik Kolları Başkanı Zekai Tatlı, “Bu kermese yapılan her yardım Filistinli bir çocuğa umut verecek. Eline bir dilim ekmek aldığında uzakta bir yerlerde kendisini düşünen, kendi derdiyle dertlenen birisinin olduğunu bilecek ve umudu artacak. Müslümanların bu dayanışması ise vahşi Siyonistleri ürkütecektir” dedi.
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Bu konuyu senin açacağını tahmin etmiştim zaten
![]() Allah onlardan razı olsun Elimizden geldiğince destek olmaya çalışıyoruz Filistinli kardeşlerimize ama yetmiyo malesef ![]() paylaşım için teşekkürler |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||