Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 03-20-2008, 20:20   #1
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Standart Başsavcı'nın sekreteri türbanlı

İNTERNETHABER / Bahar GİRTİ

AK Parti'ye kapatma davası açan Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Abdurrahman Yalçınkaya'nın sekreteri türbanlı çıktı.

Türkiye cuma akşamından bu yana Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı'nın AK Parti'ye açtığı davayı tartışıyor. Yalçınkaya'nın dava iddianemesinin neredeyse her satırında türban sözcüğü geçiyor. İşin ilginç yanı ise, o iddianameyi yazan Başsavcı'nın sekreterinin de türbanlı olması.

Star Ana Haber'den Murat Çelik'in haberine göre, sabah mesaisine gelen türbanlı sekreter sıradan bir sekreter değil, yani Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Abdurrahman Yalçınkaya'nın sekreteri. Yalçınkaya'nın her işi onun elinden geçiyor...

Başsavcı Yalçınkaya'nın sekreteri, yargıtay binasına başı kapalı olarak giriyor. Görevini ise başı açık şekilde yürütüyor. Mesaisini tamamladıktan sonra ise binadan tekrar başı kapalı şekilde ayrılıyor.

Eski Yargıtay Başsavcısı Nuri Ok döneminde sekreterliğe getirilmiş... Ok'un görevinden ayrılmasından sonra ise Yalçınkaya aynı sekreterle görevini sürdürüyor.

Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 03-20-2008, 20:22   #2
Kullanıcı Adı
EpiVaTeS
gülelim mi ağlayalım mı bilmiyorum ya bunlar bizimle dalgamı geciyor ben anlamadım sahsen...
EpiVaTeS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-20-2008, 20:24   #3
Kullanıcı Adı
YavuzSultanSelim
üff böyle şeyleri haber yapıyolar yaa
YavuzSultanSelim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-20-2008, 20:25   #4
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Standart Başsavcı'nın sekreteri 'türbanlı'
Az öncede star haberde bu görüntüler vardı.

ali kırca show tv'ye geçtiğinde izlenme payını yükseltmek için için hastanedeki başı kapalı hemşireleri çektirmip gündeme gelmişti.
Şimdi ise aynı şeyi uğur dündar yapıyor.
Neymiş kadının başı kapalıymış,sırf bunun için canlı yayın aracı dahi kurmuş sünnetsizler.
Neymiş 'bir gün sonra kadın başı açık gelmiş'.

Muhabir ise sanki bir çatışma ortamındaymış gibi heycanla konuşuyor; 'dün başı kapalı geldi bugün ise başı açıktı belki tanınmamak için,belki yeni yaşamı böyle,belki serviste çıkardı belkide evden itibaren böyle geldi' vs. vs. bir sürü çemkirmeler.

Allah bildiği gibi yapsın konuşmayı unutup çemkirenleri.
Başörtüsü deseler dişimi kırcam.
Alt 03-20-2008, 20:49   #5
Kullanıcı Adı
oturanboğa
yalan haber bence...ben başsavcımızın laikliğe bağlılığından asla şüphe duymam...sekreteri TÜRBANLIymış.yok daha neler
oturanboğa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-20-2008, 20:50   #6
Kullanıcı Adı
YavuzSultanSelim
Alıntı:
oturanboğa Nickli Üyeden Alıntı
yalan haber bence...ben başsavcımızın laikliğe bağlılığından asla şüphe duymam...sekreteri TÜRBANLIymış.yok daha neler
sayıyla mı veriyolar ne
Alt 03-20-2008, 20:56   #7
Kullanıcı Adı
oturanboğa
Alıntı:
YavuzSultanSelim Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
sayıyla mı veriyolar ne
ne sayısı anlamadım?kinaye yapmıştım ;)laiklik türkiyede her kesim tarafından din düşmanlığı olarak görüldüğü için,başsavcımız da din düşmanlığına ne kadar bağlı olduğunu gösterdiği için yanında başörtülü birini çalıştıramaz diye düşünmüştüm.
oturanboğa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-20-2008, 21:05   #8
Kullanıcı Adı
AkSa- 34
bilinçli yapılan bir haber.savcı gelen baskıları azaltmak için sekreterini kurban seçmiştir...
AkSa- 34 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-20-2008, 21:25   #9
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Alıntı:
AkSa- 34 Nickli Üyeden Alıntı
bilinçli yapılan bir haber.savcı gelen baskıları azaltmak için sekreterini kurban seçmiştir...
bende bunu düşündüm olabilir.
Alt 03-20-2008, 21:26   #10
Kullanıcı Adı
YavuzSultanSelim
Alıntı:
Alıntı:
YavuzSultanSelim Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
sayıyla mı veriyolar ne
ne sayısı anlamadım?kinaye yapmıştım ;)laiklik türkiyede her kesim tarafından din düşmanlığı olarak görüldüğü için,başsavcımız da din düşmanlığına ne kadar bağlı olduğunu gösterdiği için yanında başörtülü birini çalıştıramaz diye düşünmüştüm.
yok sana demedim :D savcıya diyorum sayıyla mı veriyolar diye

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)