![]() |
#1 |
![]() ![]() Oyuncular : Adam Sandler , Kate Beckinsale Yönetmen : Frank Coraci İflah olmaz bir işkolik olan Michael Newman’ın(Adam Sandler) karısı (Kate Beckinsale) ve çocuğuna ayıracak vakti yoktur. Çoktan hak ettiği müdürlüğe ulaşmak için, bir türlü memnun olmak bilmeyen patronunu etkilemeye çalışmaktadır. Deli ruhlu bir tezgâhtar olan Morty (Christopher Walken) ile tanıştığında, dualarının cevabını da bulur: Hayatın küçük rahatsızlıklarını es geçebilmeyi sağlayan sihirli bir uzaktan kumanda… Tabi Michael kumandayı kullanmanın onun hayatını gittikçe daha da kontrolden çıkabileceğini hiç hesaba katmamıştır. Ama Michael neşe içinde ailesi ve arkadaşları ile ilgili anları kumandayla susturup, geçip, geçmişi ve geleceği tararken, kumanda onun hayatını yavaş yavaş ele geçirmeye ve onu programlamaya başlar. Dikkat edin! Bu komedi macera sizi de kontrolden çıkartacak! ÖZEL SEÇENEKLER Oyuncular ve Film Ekibinden Sesli Yorumlar Çıkarılmış Sahneler Özel Bölümler Fragmanlar
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Filmde oynayan bu adamın lakabı ''yumurta kafa''dır...
Her filmde bunu söylerler zaten :D Harika,süper bir filmdir,ben baya gülmüştüm,izlemenizi öneririm ![]() (ne çok film izlemişim ve adamalrı tanıyorum ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Ben bu filmin en çok senaryosuna bayıldım... hala etkisindeyim... O sonundaki duygusal sahne hala gözlerimin önünde...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Bence bu film bir Başyapıt... Adam Sandler sen harikasın... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Adam Sandler büyük bir aktör bence. çok iyi filmleri var. bu filmde çok sağlamdı
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Ders veren bir film bence insan zamanın kıymetini her anı yaşaması gerektiğini anlıyor.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() İnsanın kendinden çok şey bulduğu yaşama dair bir film...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() vay be... merak ettim şimdi.... alıp izlemem lazım....
geçen elime geçti... izlemeden geri vermiştim arkadaşa..... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() ben de alayım be meraklandım
|
|
![]() |
![]() |
![]() |