![]() |
#1 |
![]() Dün peygamberimizin doğum günüydü. Gazete sayfalarında bırakın ilk sayfayı içinde bile tek kelime yazılmadı. Biri hariç. O da akıllara gelen gazetelerden de biri değil.
Peygamberimiz Hz. Muhammed’in doğum günü olan dün, gazetelerde yer bulamadı. Sadece Radikal gazetesi, 13. sayfasında Avni Gürel’in ’Sevgilinin doğum günü’ başlıklı yazıyı tam sayfa olarak verilirken, Milli Gazete’de ise birkaç yazarın köşesinde yer bulabildi. Kutlu Doğum Haftası ile ilgili geniş şekilde yazılar yayınlayan ve ekler veren gazetelerde ’Doğum günü’ ile ilgili haber bulunamaması okuyucularımızın dikkatinden kaçmamıştı. http://www.haber7.com/haber.php?haber_id=314369 :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Aslında Vakit ve diğer bazı gazeteler 1 haftadır yayın yapıyordu Kutlu Doğum'la ilgili ama Radikal'e de şaşırdım...
|
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Bende zaman gazetesinin hatırlamamasına şaşırdım utanç verici bi durum :'( :'(
|
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Ramazan günlerinde de " Kanal D, Show Tv, Star " dan daha Müslüman bir kanal göremiyorum !
Radikal Gazetesi'de 1 yıl boyunca Efendimiz (s.a.v.) 'in ismini bir kez dahi anma güzelliğini gerçekleştirmediğinden dolayı böyle bir uygulama yapmış anlaşılan. Bizim için makbül olan, her hafta Allah'ı ve Resul'ünü anlatan sohbetleri gazetelerinde ve internet sayfalarında yer veren, " Samimi " kişilerin ve kurumların yayınlarıdır. VesseLam |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|