![]() |
#1 |
![]() kusursuz aşk ![]() artık gitme demiycem zaten iice hazırsın busefer ![]() herşeyi yanında götür anılarımızı unutlarımızı sevgimide al belki lazım olur... ![]() tek kelime etmesen diyorum ama etmelitim sana bilmediğin bişiden bahsetmeliyim kendimden evet bunca zaman tanıdığını sandığın benden ![]() hırçın yanımı gördün daha çok oysa öyle uysal bi çocukmuşumki... neydi beni zaman zaman hoyrat yapan sanırım düşünmedin... ![]() birini ayrı tutsamda renklerin hepsini sevim mevsimleride ![]() aslında çok şey var sevdiğim kavgalar ve savaşlar dışında... ![]() birde niye olursa olsun vedalaşma anları... isterdimki uyumlu halimi yaşasaydın daima ![]() ama bana hep vurgun saatlerimde geldin yada sen vurdun... ![]() uzaklara bakardım uysal çocukluğumda içimde dolmayan derin boşluğunla denizden gelecek bir gemi dekledim durdum sonra yıldızlara baktım yıllarca ve sen sandığım bir yıldıza kadınlar erkekler çocuklar şehirler tanıdım çoğunuda sevdim... ![]() aşklarımda oldu hemde uğruna ölebileceğim aşklar ama en çok ![]() ve şimdi gidiyorsun ![]() evet git içimdeki melek sana dua edecek ![]() sanırım kahrolmayacağım bu veda sahnesine senin baban öldümü? bu gidiş bu gidiş ölümden beter olamaz hangisi doğru bilmiyorum seni uğurlayıp öylece kalmakmı yoksa benim uyumamı bekleyip gitmen benimde sensiz sabaha uyamam mı?? ![]() bence simdi git hayır gitme yani gitti üstümü ört öle git ![]() ben uazanayım şöyle ışığı kapat ve git ![]() hayır hayır gitme yani gitte ışığı yak git ben karanlıktan korkarımda hem sensizlik hem karanlık bukadarı fazla... ![]() üstümüde örtme bu şefkatte fazla ışıkların hepsı açık olsun içim burkuluyor sen nası gidersen git ![]() dur burayı ii dinle birkez daha söylüyorum ve son kez SENİ SEVİYORUM ![]() sen giderken ben içimden haykırıcam KUSURSUZ BİR AŞKTI BU diye kusursuz bir aşktı benim sana büyüttüğüm ![]() sen ne yaşadın BİLMİYORUM!!! ![]() Soner ARICA
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|