Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 04-24-2008, 19:14   #1
Kullanıcı Adı
Benide_Kapatın
Standart Mehmet Barlas'a o soruyu sorduklarına pişman oldular! ve özür geldi..
Mehmet Barlas, konuk olduğu programda Mirgün Cabas ve Ruşen Çakır'ın soruları üzerine sinirlendi. Ve iki gazeteciye özür diletti.

NTV'de Ruşen Çakır ve Mirgün Cabas'ın sunduğu Yazı İşleri Programının bugünkü konusu Sabah ve ATV'nin satışı ile ilgili tartışmalardı. Programa canlı katılan Sabah Gazetesi Başyazarı Mehmet Barlas bugünkü yazısına atıfta bulunarak gazetenin bağımsızlığını koruyacağını söyledi. Medyada tekelleşme ve kartelleşmenin tehlikesine dikkat çeken Barlas 'Kartelleşme yerine medya savaşını tercih ederim. 28 Şubat döneminde medyada başlıklar bir yerden atılıyordu' dedi.

Mirgün Cabas'ın aldığı parayla ilgili sorusu üzerine sinirlenen Barlas 'Kendi grubunuzdaki gazetecilere soramadığınızı başkasına soruyorsunuz' dedi. Ruşen Çakır, Mirgün Cabas yerine özür diledi. Sonra Mirgün Cabas ta özür dilemek zorunda kaldı.

İşte o anlar...

:D :D

Benide_Kapatın isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 04-24-2008, 19:45   #2
Kullanıcı Adı
nar
Standart Mehmet Barlas'a o suruyu sorduklarına da pişman oldular! ve özür geldi..
Yerin dibine sokup çıkarmış adamları. Doğrusu Mehmet Barlas'ı hiç böyle görmemiştim. Diğerleri de süt dökmüş kedi
nar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-24-2008, 20:25   #3
Kullanıcı Adı
jules
Standart Mehmet Barlas'a o suruyu sorduklarına da pişman oldular! ve özür geldi..
Haberlerde izledim ben de..Ağzına sağlık Mehmet Barlas
jules isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-24-2008, 20:35   #4
Kullanıcı Adı
ENGİNEER
Barlas o sakinliğiyle herkesi alt ediyor ya ona hayranım...
Alt 04-24-2008, 20:41   #5
Kullanıcı Adı
_Yeniden_
Her zaman ki gibi polemiğe girmeden birikimiyle eziyor Mehmet Barlas...

Haberlerini monoton sunuşuna rağmen ondan biraz olsun faydalanabilmek için izliyorum...Özellikle gözlem kısmında şahane mesajlar veriyor...
_Yeniden_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-25-2008, 10:58   #6
Kullanıcı Adı
rikopasa
Çok sevmeyin Mehmet Barlası ... klasik hükümet taraflı kişiliktir ... bugün size yarın başkasına yakındır ...

Bayrağımızı çiğneyen ermeniler için "sınırlar açılmalıdır" demişti , hatırlatırım ....
rikopasa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-25-2008, 11:17   #7
Kullanıcı Adı
Gönülden
Dün haberin sonuna yetiştim tam bakamadım ama belliki Ruşen Çakır ve Mirgün Cabas bu konuda zararlı çıkacaklarını düşünerek özür dilediler....doğrusuda buydu Mehmet Barlas severek takip ettiğim bir yazardır...Ermeni konusunda söylediğiniz konuşmasını duymadığım için yorum yok..
Gönülden isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-25-2008, 11:25   #8
Kullanıcı Adı
tayyipleyiz
Demokrasi her kurumda, hizmet içi faktör olmalı.Kartel medyası aydın kesime baskı yaparsa, özgürlükleri kısıtlarsa, susturmaya çalışırsa yanıtı da Sayın Barlas gibi olur, olmalı da...
Bir gazetecinin, prensip sahibi bir gazeteciye soracaklarına da dikkat etmesi gerekir. Sanki gaztecelik dersi olmuş biraz... ;)
tayyipleyiz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-25-2008, 11:37   #9
Kullanıcı Adı
rikopasa
Alıntı:
Dün haberin sonuna yetiştim tam bakamadım ama belliki Ruşen Çakır ve Mirgün Cabas bu konuda zararlı çıkacaklarını düşünerek özür dilediler....doğrusuda buydu Mehmet Barlas severek takip ettiğim bir yazardır...Ermeni konusunda söylediğiniz konuşmasını duymadığım için yorum yok..
Ben size bu konuda yardımcı olayım ... Belki bundan sonra yorum yapabilirsiniz ...

Bazıları Ermenistan sınırının açılmasını isteyecek kadar ileri gitmişlerdir.
Mehmet Barlas örneği... ABD ve Fransa’da Ermenilerin “soykırım” tasarılarının geçmemesi için: “Türkiye-Ermenistan arasındaki ilişkilerin normalleştirilmesi ve mesela sınır kapısının açılması için karar alınabilir.” demekte, dahası 301. maddenin hemen bu hafta değiştirilmesini istemektedir! (Sabah, 21 Ocak 2007.)

http://arsiv.sabah.com.tr/2007/01/24/yaz09-40-110.html

Alt 04-25-2008, 11:56   #10
Kullanıcı Adı
rikopasa

Bu da var ... İşte bayrağımızı çiğneyenler için Mehmet Barlas ın düşünceleri ...

http://www.sabah.com.tr/2007/01/21/yaz09-40-119.html

Umarım yardımcı olabilmişimdir ...

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)