![]() |
#1 |
![]() Mehmet Barlas, konuk olduğu programda Mirgün Cabas ve Ruşen Çakır'ın soruları üzerine sinirlendi. Ve iki gazeteciye özür diletti.
NTV'de Ruşen Çakır ve Mirgün Cabas'ın sunduğu Yazı İşleri Programının bugünkü konusu Sabah ve ATV'nin satışı ile ilgili tartışmalardı. Programa canlı katılan Sabah Gazetesi Başyazarı Mehmet Barlas bugünkü yazısına atıfta bulunarak gazetenin bağımsızlığını koruyacağını söyledi. Medyada tekelleşme ve kartelleşmenin tehlikesine dikkat çeken Barlas 'Kartelleşme yerine medya savaşını tercih ederim. 28 Şubat döneminde medyada başlıklar bir yerden atılıyordu' dedi. Mirgün Cabas'ın aldığı parayla ilgili sorusu üzerine sinirlenen Barlas 'Kendi grubunuzdaki gazetecilere soramadığınızı başkasına soruyorsunuz' dedi. Ruşen Çakır, Mirgün Cabas yerine özür diledi. Sonra Mirgün Cabas ta özür dilemek zorunda kaldı. İşte o anlar... :D :D
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Yerin dibine sokup çıkarmış adamları. Doğrusu Mehmet Barlas'ı hiç böyle görmemiştim. Diğerleri de süt dökmüş kedi
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Haberlerde izledim ben de..Ağzına sağlık Mehmet Barlas
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Barlas o sakinliğiyle herkesi alt ediyor ya ona hayranım...
|
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Her zaman ki gibi polemiğe girmeden birikimiyle eziyor Mehmet Barlas...
Haberlerini monoton sunuşuna rağmen ondan biraz olsun faydalanabilmek için izliyorum...Özellikle gözlem kısmında şahane mesajlar veriyor... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Çok sevmeyin Mehmet Barlası ... klasik hükümet taraflı kişiliktir ... bugün size yarın başkasına yakındır ...
Bayrağımızı çiğneyen ermeniler için "sınırlar açılmalıdır" demişti , hatırlatırım .... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Dün haberin sonuna yetiştim tam bakamadım ama belliki Ruşen Çakır ve Mirgün Cabas bu konuda zararlı çıkacaklarını düşünerek özür dilediler....doğrusuda buydu Mehmet Barlas severek takip ettiğim bir yazardır...Ermeni konusunda söylediğiniz konuşmasını duymadığım için yorum yok..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Demokrasi her kurumda, hizmet içi faktör olmalı.Kartel medyası aydın kesime baskı yaparsa, özgürlükleri kısıtlarsa, susturmaya çalışırsa yanıtı da Sayın Barlas gibi olur, olmalı da...
Bir gazetecinin, prensip sahibi bir gazeteciye soracaklarına da dikkat etmesi gerekir. Sanki gaztecelik dersi olmuş biraz... ;) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() Alıntı:
Bazıları Ermenistan sınırının açılmasını isteyecek kadar ileri gitmişlerdir. Mehmet Barlas örneği... ABD ve Fransa’da Ermenilerin “soykırım” tasarılarının geçmemesi için: “Türkiye-Ermenistan arasındaki ilişkilerin normalleştirilmesi ve mesela sınır kapısının açılması için karar alınabilir.” demekte, dahası 301. maddenin hemen bu hafta değiştirilmesini istemektedir! (Sabah, 21 Ocak 2007.) http://arsiv.sabah.com.tr/2007/01/24/yaz09-40-110.html |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Bu da var ... İşte bayrağımızı çiğneyenler için Mehmet Barlas ın düşünceleri ... http://www.sabah.com.tr/2007/01/21/yaz09-40-119.html Umarım yardımcı olabilmişimdir ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|