![]() |
#1 |
![]() AKP Hoca’nın kapısını çaldı!
İddialara göre savunma metnine Milli Görüş’ün efsane lideri Erbakan’ın ‘A Takımı’ndan da destek geldi. Hakkında kapatma davası açılan iktidar partisi, geçtiğimiz hafta ön savunmasını Anayasa Mahkemesi’ne verdi. İşte o savunma metniyle ilgili şu sıralar Ankara kulislerinde ilginç bir dedikodu dolaşıyor. İddialara göre savunma metnine Milli Görüş’ün efsane lideri Erbakan’ın ‘A Takımı’ndan da destek geldi. En iyisi uzatmadan anlatayım: AKP’nin hukukçuları tarafından hazırlanan savunma metnine destek veren isimler arasında, eski TBMM Başkanı, Manisa Milletvekili Bülent Arınç’ın da yer aldığı biliniyordu. Arınç’ın bu hazırlıklar sırasında ilginç bir ismi aradığı ortaya çıktı. Bu isim, RP ve FP’nin kapatılma davalarında savunmayı üstlenen, bugün ise Saadet Partisi GİK üyesi olan eski Trabzon Milletvekili Şeref Malkoç! Malkoç’un daha önemli özelliği ise SP Genel Başkanı Necmettin Erbakan’a en yakın isimlerden biri olarak tanınması. İddiaların doğruluğunu Malkoç’u arayarak sordum. Malkoç, “Buna yardım talebi demek doğru değil” dedi, ama Arınç ile görüşmesini doğruladı. Eski milletvekili, AKP’nin kendisinden MHP - ANAP - DSP Koalisyonu döneminde hazırlanan Anayasa değişikliği paketiyle ilgili bilgi istediğini de ifade etti. Malkoç, “Ben televizyonda görüşlerimi açıklamıştım. Sonrasında bunlarla ilgili bir görüşme oldu. Sayın Arınç’la özel olarak kapatma davasını görüşmedik, ama bu konular da gündeme geldi” diye konuştu. Bakalım, Malkoç’un RP ve FP tecrübesi AKP’ye yarayacak mı? DenizGüçer-Akşam
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() ne var bunda ya?bu medya da adamı sinir hastası eder!!
biz buna istişare diyoruz peygamber sünneti!!! işimize yarayıp yol gösterecek herşeye varız! ama siz baykalınızın sözünden çıkmayın aman ha kurtlar falan kapar!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Eee onlarda o kadar çok yıldız var ki ambleme sığmıyor,bu konuda onlardan daha tecrübeli yok elbette danışmakta fayda var...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|