![]() |
#1 |
![]() Türkiye'nin 7 bölgesindeki 18 ilde yapılan seçim anketine göre partilerin en son oy oranları belirlendi
A&E Araştırma'nın Türkiye'nin dört bir yanında yaptığı araştırma, ülkenin nabzı için son derece çarpıcı sonuçlar ortaya koyuyor. Türkiye'nin 7 coğrafi bölgesinde Habertürk tarafından yaptırılan ankettoplam 18 ilde gerçekleştirildi. Anket çerçevesinde deneklere "Bugün seçim olsa hangi partiye oy verirsiniz, kendinizi hangi siyasi kanatta tanımlıyosunuz, AK Parti kapatılsın mı, Erdoğan yasaklı konuma gelirse kurulacak olan yeni partiye oy verir misiniz" diye sorulduğunda ortaya şu tablo çıktı: KARARSIZ: %30.3 AKP : %29.7 CHP : %12.8 MHP : %11.9 DTP : %4.2 DİĞER : %11.1 Peki cevap vermeyenler, sandığa gitmeyenler, kararsızlar partilerin oy oranlarına ağırlığınca dağıtılırsa ortaya nasıl bir tablo çıkıyor? AKP : %42.6 CHP : %18.4 MHP : %17.1 DTP : %6.0 DİĞER : %15.9 AK PARTİ KAPATILSIN MI? EVET : %32.7 HAYIR : %54.5 HİÇBİRİ: %12.8 Kaynak: Bugün
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() %32.7 kas kafaya sahip ülke,ne acı.
|
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Bu oranlar düşük bana göre AK PARTİ daha yüksek alır diye düşünüyorum..
|
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() bu araştırma şirketi hakkında fikri olan var mı?
hani mesela yön yapıyorsa inanma... bu nasıl bir şirket acaba... şu sıra kararsızların çok olması normal.. iddianame açıklansın,tablo netleşsin daha kesin sonuçlar elde edilir... tabii yeni kurulaak partileri de hesap etmek gerekir.... yeşiller gibi.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Bu anketin kesinlikle sağlam olmadığı kanısındayım.Zaten habertürk yapmış.Şu anda seçim olsa partimiz bu kadar düşük oy alacağını hiç ama hiç sanmıyorum.Ben şu anda seçim olsa en azından % 55-% 60 civarı bekliyorum.Ak Partinin hakettiğini düşünecek olursak tabikide % 100.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() ˙·٠٠•● Anketler sadece 1000 kişiyi temsil eder onun için anket değil secim önemli˙·٠٠•●••٠·˙
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() 1.sırada kararsızlar var :-\
çoğu ankette hep 1.sırada kararsızlar oluyor. bu ankette de %30 u aşkınla kararsızlar ilk sırada. bu kadar kararsızın olduğunu sanmıyorum. güvenli bir anket olmamış. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() [b]
Alıntı:
ayrıca tamam bu anket düşük çıkmış ama anketleri de yabana atmammk lazım.... tarafsız,işinde etkin bir şirketin yaptığı anket çok önemlidir.... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Ak partinin fazla oy alacağı kesin bunu herkes biliyor ama bir insan neden kararsız olabilir ?
Kör olsa kulağı duyar,kulağı duymasa gözleri görür yinede olan bitenden anlar ama sapa sağlam kafa varken kararsız olunması çok komik bir durum. |
|
![]() |
![]() |
#10 | |
![]() Alıntı:
hayatım da en kararlı olduğum zaman dilimi ![]() sen kararlımısın merak ettim ![]() |
||
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|