![]() |
#1 |
![]() SİZCE..
![]() ![]() ![]()
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() şıklar biraz farklı olmuş.
beni yansıtan en ii parti akparti ;) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() NE OLABİLİR Kİ BAŞKA PARTİ VARMI TÜRKİYEDE SEVDALANACAK
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Muhafazakâr siyaset çizgisi, kurucu üç büyük kurmay; Recep Tayyip Erdoğan, Abdullah Gül ve Bülent Arınç'ın görüş ufukları, ülkeyi kalkındıracak tek ve yegane parti olduğu için..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Doğrusunu söylemek gerekirse benim Başbakana karşı bir sempatim var açıkcası bana partiyi sevdiren sayın Başbakanımız.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() ya şu soru önemli bence....RECEP TAYYİP ERDOĞAN mevcut parti kadrosunu geride bırakıp yeni bir kadro ile yeni bir parti kursa oyunuzu kime verirsiniz?sizin için önemli olan AK PARTİ mi?BAŞBAKANIMIZ MI?
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Bence, Recep Tayyip Erdoğansız bir Akparti, Akpartisiz bir Recep Tayyip Erdoğan ve tabikide Akpartisiz bir Türkiye düşünülemez...işin özeti....
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Zeynep arkadaşın dediklerine katılıyorum.Ancak benim üzerimde Recep Tayyip Erdoğan'ın etkisi çok büyük.sadece politika yapmış olmak için değil de,tam anlamıyla milleti,ülkesi için çabalayan bi devlet adamı o.Necip Fazıl'ın dizelerindeki SAKARYA o...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() 3487 evet arkadaşım çok haklısın kalpten insanları etkilemek o kadar zordurki ama başkanımız bunu çok güzel başarıyor.... burdanda onun gerçekten bu milletin iyiliğini kalpten istediğini anlıyoruz....her zaman dediğim gibi Rabbim onu başımızdan eksik etmesin
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Ya ben Teşkilatta yönetımdeyım ev toplantıları olsun esnaf gezısı olsun ınsanların dedıgı teksey var yıllardır ilkdefa bu kadar ıyı duruma geldık..Arkadaslar bundan oncekı hukumette 10 kılo fındık satınca bır tane 5 lt yag alabılıyorlardı ; şimdi 2.5 kılo fındık satıp aynı yagı alıyor...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|