![]() |
#1 |
![]() (Kişisel gelişim ile ile aldığımız ve hayatımızda uyguladığımız küçük notları paylaşabiliriz arkadşlar)
Dikkat ediniz : Bİr adam iş yaparken hiç çirkin görünmez, halbuki boş oturan pek nadiren güzel görünür." (Cenap Şahabeddin) *** "Hayat bir yapboz gibidir.Önemli olan doğru parçaları doğru yerlere yerleştirebilmektir.En kötüsü de nedir biliyor musunuz? Doğru yerini bulduğunuz parçayı kaybetmek.Onun yerini hiçbir zaman dolduramazsınız artık..." *** "Karakterinize şöhretinizden daha çok önem verin; çünkü karakteriniz aslında neyseniz odur, oysa şöhretiniz başkaları sizi ne sanıyorsa odur." (John Wooden) *** İnsana baktığında onun imanı, aklı , kalbi, cesareti, erdemi, güzellikleri aklına gelsin. Eğer ilk bakışta onun kusur ve ayıplarını görüyorsan, bakış açında bir bozukluk var demektir.[/b]
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Bir Güçlükle karşılaştığınızda kendinize bir kaçış yolu değil, bir çıkış yolu arayın.
D.J. Weatherford *** İnsan en içinden birşey verirse o ufak ya da büyük olmaz GERÇEK olur.. Rilke *** Özü doğru olanın, Sözü de doğru olur.. Hz. Ali |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() "her zorluk yükselmek için bir kanat çırpma, bir adım atma, bir kulaç atma gibidir"
((kadim)) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() yükseklerde kartallarda bulunur yılanlarda ....ama biri oraya süzülerek diğeri ise sürünerek çıkmıştır....
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() “Hiçbir şeyin gerçeği hayalinden daha güzel olamaz.”
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() benim için devasa olan bir söz
"BİLGİNİN EFENDİSİ OLMAK İÇİN, ÇALIŞMANIN KÖLESİ OLMAK GEREK" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Oksijen ve kelimeler parasızdır.
Bu yüzden çoğu insan hesap yapmadan kullanır bunları |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Başarı yolunda sürat, isteğin şiddeti kadardır.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() * Dinlemeyi öğren! Bazı fırsatlar kapıyı hafif tıklatır!
* Bol bol gülümse! Hem maliyeti sıfırdır, hem de bedeline paha biçilmez. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
![]() Alıntı:
eline sağlık ince düşünceler |
||
![]() |
![]() |
![]() |