|
|
#1 |
|
Benim vazgeçilmezimdir eski şarkılar çok daha duygu yüklü ve içten buluyorum ancak burada 4 hakkımız var ve ben sevdiğim eski şarkıları buraya sığdıramam o yüzden günümüz sanatçılarından seçtim. yabancı müzik ve tabiki ilahide ekleyebilirsiniz sizde en sevdiğiniz 4 sanatçı (dilersenizde onların en sevdiğiniz birer eserini yazın) hadi kolay gelsin ben başlayayım. 1-Uğur Işılak(ak partinin şarkılarından sonra hayranlığım dahada arttı ;) ), 2-Ayna grubu 3-Niran Ünsal, 4-Amr Diab
|
|
|
|
|
|
|
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
|
|
#2 |
|
Benim vazgeçilmezim rock...En çok
Linkin Park,Apocalyptica,Evanescence,nickelback ve hoobastank dinliyorum. |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
ben şarkı dinlemem ama ilahi dinlerim.en çok sevdiğim sanatçı MUSTAFA ÖZCAN GÜNEŞDOĞDU,MUSTAFA CİHAT,EŞREF ZİYA.ben bunların sesine bayılıyorum.
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
rap olarak (dj akman,sagopa,son nefes) dinliyorum
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Murat Göğebakan
Cem karaca Barış Manço Hande Yener İzel Çelik Şebnem Ferah Modern Talking Dave Koz Peter White |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
murat göğebakan-ayyüzlüm
50 cent shaggy blue hatice ismail yk hande yener ve eeeeeeeeeeeeeeeeee BEN |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Murat Göğebakan ( Ayyüzlüm , Aşk, Vazgeçilmiyor, GüzYaprakları )
Cem karaca (Namus Belası , Islak Islak , İşte Geldik Gidiyoruz, Resimdeki Gözyaşları) Barış Manço (Gülpembe,Kol Düğmeleri,Gesi Bağları,Dağlar Dağlar,Alla Beni Pulla Beni) Hande Yener (Armağan,Nasıl Delirdim,Kibir,Romeo) İzel (Anlayamazsın,Aşk Hakları,Yok Yere,) Çelik(Hercai,Bişarkı daha var adını hatırlayamadım )Şebnem Ferah (Yağmurlar,Çakıl Taşları,Gözlerimin Altındaki Çizgiler) Modern Talking (You re my heart You re my soul,You are not alone , Cheri Cheri Lady , Brother Loudie) Dave Koz ( Careless Whisper, Silver ringing, Make me smile ,together again) Peter White( manhattan) |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
ALEMİN KRALI MAHSUN KIRMIZIGÜL TÜM ŞARKILARI
SAMİ YUSUF UĞUR IŞILAK |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
1-eminem(tek gecerim)(the way ı am)
2-fat.joe(fuck 50 cent) 3-50 cent(you dont know) 4-the game(hate ıt or loveıt) 5-jay-z(renegade) |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
shakira,ozan,kutsi,mustafa sandal,yeni ne varsa hepsini dinlerim ;)
|
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|