![]() |
#1 |
![]() Gittin hayallerimi de yanına alıp Beni çaresiz, naçar bırakıp gittin Yıkılırım sandım yokluğunda Ama anladım tek gerçek sen değilmişsin hayatta. Sensiz yaşamayı birazda sen öğrettin bana Tek mutluluk seninle olmak değilmiş Sensizde hayat devam edebilirmiş. Ne tek gerçek senmişsin bu hayatta Nede çaresiz kalan tek benmişim senden uzaklarda Sensiz yaşamayı sen öğrettin bana bunu unutma Kimi zaman dalar gözlerim düşünürüm seni Özlediğimi düşünme çünkü; sevgi bitti Giderken bitirdin tüm hisleri Gerçek olmayışındı üzen beni Gittin bitirdin hayalleri, sevgiyi Sensiz yaşamayı öğrettin ve bitirdin herşeyi Ayşe DİLEK (yani ben) ![]()
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() paylaşım için teşekkürler yüreğine sağlık bizi bu güzel şiirinden mahrum bırakmadığın için teşekkürler çok beğendim özellikle son kıtayı
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Tek mutluluk seninle olmak değilmiş
Sensizde hayat devam edebilirmiş. Ne tek gerçek senmişsin bu hayatta Nede çaresiz kalan tek benmişim senden uzaklarda Sensiz yaşamayı sen öğrettin bana bunu unutma kimse yanlız ve vazgeçilmez değil hayatta :-* ;) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Hayat öyle bir sınav ki; hiçbir şey son çare değil. Her zaman karşımıza yeni yeni şeyler çıkıyor. Yaşamayı, ayakta kalmayı öğretiyor bizlere. Değil sevdiğimiz bir insandan ayrılmak, canımızdan öte can olan annemiz, babamız hatta kardeşimiz, evladımız bile ebediyen terk edebiliyor bizi. Yaşamayı öğreniyoruz. Hayat öğretiyor bize. Hemde çok acı derslerle..
Her şiir, okurunda farklı hisler uyandırırmış. Çok güzel bir şiir yazmışsın Siyah Gül. Ellerine sağlık +1 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Sensiz yaşamayı birazda sen öğrettin bana....
Gerçekten siyah gül hanım çok güzel bir şiir olmuş . Yüreğinize sağlık diğer paylaşımlarınızda hep alıntılar yapıyordunuz bu kadar şiirle uğraşan biri acaba hiçmi şiir yazmaz diye düşünmeye başlamıştım. Umarım devamı gelir... +10 ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |