Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
Anketler Tüm anketlerimizi burada paylaşıyoruz.

Anketimiz: Dağlıca baskını sizce Cumhurbaşkanlığı makamını yerli ve milli ellere geçecek olmasını zehir etmek i
Evet 6 54.55%
Hayır 4 36.36%
Kararsızım 1 9.09%
Katılımcı sayısı: 11. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Stil
Seçenekler

Alt 06-27-2008, 00:15   #1
Kullanıcı Adı
hipermuhafazakar
Standart Dağlıca Baskını Cumhurbaşkanlığının Millete Bırakılmasını Cezalandırmak İçinmiy
Arkadaşlar lütfen herkes bir buraya baksın. İçimdeki şüpheyi, kanıtları sizlerle paylaşmak sizinde düşüncelerinizi dinlemek istiyorum. 13 askerimizin şehit edildiği, 8 askerimizinde kaçırıldığı o feci günde bazı yan detaylar su yüzüne çıktı. Şimdi sizede bunları takdim etmek istiyorum. O hain saldırı aslında yıllardır tekellerinde bulunan Cumhurbaşkanlığını kaybettiklerinden milleti bir cezalandırma, sevincimizi zehir etmemiydi ? BEN BÖYLE OLDUĞUNA İNANIYORUM !

Cumhurbaşkanlığı makamıza (Özal ve Atatürk hariç) en gelmemesi gereken kişiler geliyordu bugüne kadar..Örn, İsmet İnönü, Celal Bayar, Cemal Gürsel, Kenan Evren, Süleyman Demirel, Ahmet Necdet Sezer vs..'Benim hiç cumhurbaşkanım olmadı' yazılarını boşuna yazmadılar, bunlar tek kelimeyle dış güçlerin maşalarıydı ve milli kimlikleri ya olmayan yada boşalmış kişilerdi EN AMA ENNN BELA DERİN KİŞİLERDİ !!!

İşte o makamımıza yerli ve milli bir kişinin geçeceğine bir engel kalmayınca 367 hurafesi uyduruldu, çatışma çıkarlar söylendi.. Cumhuriyet Halk Partisi nasılda Cumhuriyet Halk Seçmesin Partisi oluvermişti, aslının ne olduğunu göstermişti...O engelde aşılınca Referandum yapılmıştı, Cumhurbaşkanını Halk Seçsinmi diye..İçimizdeki bukalemun virüslerini çıldırtmaya yetti bu.. 22 Temmuz seçimlerinde bir şamar yemiştiler, o referandumdada bir şamar yiyecekleri çok belliydi ve nitekim yedilerde, %70 evet denmişti.

Artık o makamlarına elveda demelerinin zamanı gelmişti. Daha Sabih Kanadoğlu gelse bir engel çıkaramazdı.. Bu çok sevindirici bir müjdeydi artık köşk krizleri tarih olacaktı, millet istediğini seçecekti cumhurbaşkanlığına..Statüko çok önemli bir 'kurtarılmış bölgesini' kaybetmişti.. İşte ogün korkunç bir haberle sarsıldık adeta sopa yedik '13 askerimiz şehit oldu, 8'ide kaçırıldı'

Bu nasıl oluvermişti..Bir anda sevincimiz yarıda kaldı acıya boğulduk.. Sevineceğimiz bir gün PKK emir almış bilmem kaç yüz kişiyle nerden nereye kadar gelmiştide bu hainliği yapmıştı...Daha ilk andan itibaren kafalarda soru işaretleri kaldı...İşte Vakit'ten önemli sorular ;

Ben Şamil Tayyar'ın Operasyon Ergenekon kitabınıda hızlıca okumuştum.Kitabın sonunda bu olay hakkında çok ciddi iddialar ve araştırmalar vardı..Bir tanesi, ABD'nin telsiz alıcılarını bozan yani PKKlıların tespit edilmesini engelleyen bir sistemle onları yürüterek bu olayı gerçekleştirmesiydi..2.si orda şehit olan mehmetçiğin kardeşi yılmamış araştırmalar yapmış, o gün cephedeki mehmetçiklerin içinde DTP'lilerin olduğunu söylemiş Tayyar'a..Bakın kitabına inanmazsanız, kitabın en sonlarında.. Mehmetçiklerin içinde DTP Gençlik Kolları üyesi bir kişi veya kişiler varmış..Öyle söylüyor şehidin kardeşi..
PKK'nın arkasında ABD/NATO'nun olduğunu hem F.Gülen hemde Tamer Korkmaz söylüyor.

Zaten PKK, ne zaman Türkiyede işler yolunda gitmeye başlasa o zaman devreye sokuluyor..Özal zamanında tam Türkiye dünyaya açılıyor, ekonomiden olumlu haberler geliyor..Tak o zaman ortaya çıkıyor..Zaten AK Parti zamanına kadarda aktif değillerdi...AK Partiyle Türkiye tam düzeliyor güçleniyordu tekrar devreye sokuldu. Hergün şehit haberleri eksik olmaz oldu.
1993'te PKK dağdan indirilecekti..Özal'ın çabalarıyla o noktaya gelinmişti..O sorun çözülecektiiiiiii tam o zamandada 33 askerimiz birden şehit edilmişti ! O da bir skandaldı..Ordada askerimiz korumasız, silahsız olarak yola çıkarılmış ve 150 PKK'lı tarafından otobüsten indirilmiş kurşuna dizilmişler .İşte o skandala Tamer Korkmaz'ın yorumu ; Özellikle son cümlesini iyi okuyunuz

http://www.zaman.com.tr/yazar.do?yazino=550915

İşte Bülent Orakoğlu..Oda PKK ile Ergenekon'un (derin devletin) eylem birliği içinde olduğu , bunu Emniyet İstihbaratın tespit ettiğini teröristbaşınında Ergenekondan olduğunu söylüyor ;

http://www.samanyoluhaber.com/haber-90448.html

İşte Uğur Mumcu.. Apo'nun devletteki bağlantısını bulduğundan bunu açıklamak üzere olduğundan öldürüldüğü haberi;

http://www.radikal.com.tr/haber.php?haberno=188682

İşte Bülent Orakoğlu...O fail meçhul cinayetlerin sebebini; Abdi İpekçi, Uğur Mumcu, Eşref Bitlis ve Turgut Özal'ın PKK derin devlet ilişkisine yer verilen bir dosyayı okuduktan sonra öldürüldüklerini söylüyor..

http://www.samanyoluhaber.com/haber-90665.html

Fehmi Koru'nun hazırlayıp sunduğu ACABA programında Salman Yüksel diye birisini çıkarmıştı bir ara...TÜRKİYEDEKİ ÇETELERİ EN İYİ İZLEYEN KİŞİ imiş..Adam haykırıyordu ekranda, PKK'YI DERİN DEVLET YÖNETİYOR DİYORDU, YEMİN EDERİM.. Bulduğu şahit olduğu net kanıtlarını anlatmıştı..Mesela bir tanesi TİKKO militanlarına asker kıyafeti giydirildiğini söylemişti..

Bu kanıtlar çoğaltılabilir..İşte son kanıtta Taraf gazetesinde dün çıktı ;

http://www.samanyoluhaber.com/haber-106517.html

Bunların hepsi tesadüfen üst üste gelmiş olabilir mi ! Referandum yapılacak evet çıkacağı belli, tamda ogün yüzlerce PKK'lı skandal bir şekilde kaç km gidiyor, istihbaratı ihbarı olduğu halde mukabele edilmiyor adeta içerdende ayarlanmışçasınada ve 13 canımız birden alınıyor. Sizcede herşey ayarlanarak, Cumhurbaşkanlığını Millete bırakılmasına sevincine bir kurşun değil midir bu ! ??

hipermuhafazakar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 06-27-2008, 00:30   #2
Kullanıcı Adı
Eşref
Standart Dağlıca Baskını Cumhurbaşkanlığının Millete Bırakılmasını Cezalandırmak İçinmiy
Abim 99'da sınırda karakol komutanıydı. O dönem Jitem'den (Jandarma İstihbarat) bir bilgi alıyorlar. Karakola yönelik saldırı olacağı yönünde. Yaklaşık 2 hafta tetikte bekliyorlar. Fakat baskın olmuyor. 1,5 ay sonra karakola bir saldırı oldu ve abim bir askerini bu saldırıda kaybetti.

Yani şunu ifade etmek istiyorum. Sınır karakollarına bu tip saldırı ihbarları sık gelir. Fakat tarih kesin değildir. Olayı bu açıdan düşünmek lazım. İstanbul depremi gibi. Olacağını biliyoruz. Peki tam anlamıyla tedbir alabiliyormuyuz? Yok. Çünkü kesin tarihini bilmiyoruz.
Eşref isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)