![]() |
#1 |
![]() Yüreğim yine avunur oldu yalan sözlere
Aldanışlar kapladı gözlerimi belki bana hediye Sormaktayım bazen kendi kendime Boş hayallerle umuda yolculuk ne kadar sürer Kanatlarım kırıldığında avuçlarımda göz yaşı Yüreğimde burukluğun bitmeyen sancısı Dilimdeki türkülerimin çözülemeyen sırrı Boş hayallerle umuda yolculuk ne kadar sürer Firari cümlelerdi beni alıkoyan Çocuksu bakışlarımda umuttu kaybolan Ellerimde bir çiçekti tez solan Boş hayallerle umuda yolculuk ne kadar sürer ALINTI
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Rabbim hayallerimizi gerçeğe yakın ve boş değil anlamlı olnlardan eylesin inşallah. Çok güzel bir şiir teşekkürler paylaşım için :-*
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Sakın umudunu kaybetme kader arkadaşım boş hayallerin değil dopdolu umutların peşinden git ve mutluluk senin yakanı hiç bırakmasın dilerim...emeğine sağlık... + :-*
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
![]() Alıntı:
Alıntı:
Allah'ımdan dileğim seninde mutlu olmandır. sakın sende üzülme dostum bırak seni üzenler üzülsün. elbet gidenler döner bir gün.neler kaybettiklerini farkederler |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Firari cümlelerdi beni alıkoyan
Çocuksu bakışlarımda umuttu kaybolan Ellerimde bir çiçekti tez solan Boş hayallerle umuda yolculuk ne kadar sürer teşekkürler (+) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|