Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 09-11-2007, 19:09   #1
Kullanıcı Adı
loneliness
Standart Emin Çölaşan bir gazete ile anlaştı
Hürriyet Gazetesi ile bir süre önce yolları ayrılan Emin Çölaşan'ın yeni adresi belli oldu. Yapılan görüşmeler sonuç verince, Çölaşan yeni köşesi için hazırlığa başladı

Emin Çölaşan bir gazete ile anlaştı

www.gercekgundem.com sitesinin haberine göre, bir süre önce Hürriyet'le yolları ayrılan Emin Çölaşan'a ilk teklif, Mehmet Emin Karamehmet'ten geldi.

Karamehmet, Çölaşan'a yolladığı teklifte, "Açık çek veriyorum. Bizim gruba gelsin, Tercüman'da yazılarına başlasın" dedi. Çölaşan'ı Akşam Gazetesi hariç diğer kurumlarında istihdam edebileceğini söyleyen Karamehmet'in bu teklifi, karşılıksız kaldı. Çölaşan, "Eğer o grupta yazacaksam, bu ancak Akşam olur. Ama ben Akşam'a da gitmem. Çünkü onlar Doğan'la kavgaya hazırlanıyor" dedi.

Karamehmet'in "bol sıfırlı çeki"ni reddeden Çölaşan, bir süre sonra, kendisine gelen ikinci teklifi değerlendirmeye aldı. Bu teklif ise Cumhuriyet Gazetesi'nden geliyordu.

Gerçek Gündem sitesinin aktardığı duyumlara göre, Çölaşan Cumhuriyet'in teklifini "prensipte" kabul etti. Böylece, Çölaşan'ın Cumhuriyet'te yazacağı sayfa da belirlendi. Emin Çölaşan'ın Deniz Som ile Işık Kansu'nun dönüşümlü olarak yer aldığı sayfada yazması kararlaştırıldı.

haber7.com

Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 09-11-2007, 19:10   #2
Kullanıcı Adı
mavera,
bende bu tencere ne zaman kapagini bulacak diye düsünüp duruyordum cok gecmedi 8)
Alt 09-11-2007, 23:24   #3
Kullanıcı Adı
Sukût-u_Hayal
cidden tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş :D
Sukût-u_Hayal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-12-2007, 01:20   #4
Kullanıcı Adı
FaTaLiX
Alıntı:
mavera, Nickli Üyeden Alıntı
bende bu tencere ne zaman kapagini bulacak diye düsünüp duruyordum cok gecmedi 8)
Alıntı:
ha_lee Nickli Üyeden Alıntı
Katılıyorum :D
Alt 09-12-2007, 01:38   #5
Kullanıcı Adı
Onlybullet34
Alıntı:
FaTaLiX Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
mavera, Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
ha_lee Nickli Üyeden Alıntı
Katılıyorum :D
Katılıyorum ..:D
Onlybullet34 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-12-2007, 01:43   #6
Kullanıcı Adı
sedef
şimdi yazıları daha çok takip edilecek bu da onun işine gelecek tabiki gazeteninde
sedef isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)