Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
Adalet ve Kalkınma Partisi Adalet Ve Kalkınma Partisi Forumu, AK Gençlerin Partisi.

Stil
Seçenekler

Alt 11-22-2007, 18:08   #1
Kullanıcı Adı
Ak Forest
Standart AKP yi Diger Partilerden ayiran Özelligi nedir
Arkadaslar simdiye kadar hep elestirmekle itham edildim simdi soruyorum Partimizi Diger Partilerden Ayiran özelligi nedir ve ne olmali özellikle Parti icinde ayni Görüsü Paylasmayanlar icin görüs ve elestiri özgürlügü bakimindan

hakaret olmadan yorumlarinizi bekliyorum ;) ;)

Ak Forest isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 11-22-2007, 18:21   #2
Kullanıcı Adı
aksavaşçı
Dini ve Irkı ne olursa olsun herkezi kuşatması...
aksavaşçı isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-22-2007, 18:27   #3
Kullanıcı Adı
fütüvvet
kabuğunu kırmış,eskiye çizgi çekmiş yıllanmış hatalardan dönmüş eskiyi hakettiği yerde bırakmış, dini ticarete dökmüş zihniyetten kurtarmış,bize oy vermeyen müslüman değil dir,liderimiz masumdur,sizden yani bizden olmayanlar siyonistin uşaklarıdır diyen güruhtan kendini kurtarmış BİR EKİPTEN OLUŞMASI EN BÜYÜK ÖZELLİKLERİ.LİDERİ LİDER OLAN BİR PARTİ.RABBİM SÖZÜNE TESİR VERSİN BAŞBAKANIMIZIN.RABBİM ONU VE EKİBİNİ ESKİ ÖRÜMCEKLİLERDEN KORUSUN VE KURTARSIN..
fütüvvet isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-06-2007, 01:52   #4
Kullanıcı Adı
mehmetal
eskı osmanlıyı hatırlatıyor bana :'(
mehmetal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-25-2007, 02:51   #5
Kullanıcı Adı
MuSTAFA KEMAL ATATÜRK
Amerikacı olması..... Bağımlı olması....
MuSTAFA KEMAL ATATÜRK isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-25-2007, 04:38   #6
Kullanıcı Adı
LüGaT
Alıntı:
MuSTAFA KEMAL ATATÜRK Nickli Üyeden Alıntı
Ben çevireyim: Dünya siyasetine kominislerin akıl erdiremeyeceği kadar vakıf olması, birilerinin bağımlılaştırdığı devletimizi başı dik yarınlara doğru götürüyor olması.
Alt 12-25-2007, 05:06   #7
Kullanıcı Adı
Duygu'Seli~
Alıntı:
MuSTAFA KEMAL ATATÜRK Nickli Üyeden Alıntı
Daha ilk iktidara geldiğinde bir çoğunuz bu hükümet gerici,dış ilişkilerde hep geri kalır,birtek müslümanlarla görüşür,laiklik elden gider,komşu ülkeler bize yardım etmez,dinciler hepsi,müslüman olmayan ülkeleri dışlarlar dediniz..dediniz..Avrupa birliğine bizi sokmaz dediniz..Bu günde kalkmış,başbakan sırf Amerikaya gidip bir görüşme yapmış diye, Amerikacı yaptınız,hain yaptınız.. :-\ müslüman liderlerle görüşünce dinci yobaz diyorsunuz,gayri müslimlerle görüşüncede hain,yalaka,korkak diyorsunuz.. sizde karar verseniz artık.. :-\ Şu konuda katılıyorum ama,bağımlıdır..milletine,dinine,değerlerine ve ülkesine..
Bence Ak Parti Hükümeti politik anlayışıyla olsun,demokrasi anlayışıyla olsun,milliyetçilik anlayışıyla olsun,manevi ve dini değerlere verdiği önemle olsun diğer tüm partilerden farklı ve ayrıcalıklı....diğer partilerden ayrılan bir değil binlerce özelliği olduğu için,ayrıcalıklı ve değerli olduğu için AK PARTİ dedik,onu seçtik.. ;)

''ŞEREFLE BİTİRİLMESİ GEREKEN EN AĞIR GÖREV HAYATTIR!!''
Alt 12-25-2007, 17:09   #8
Kullanıcı Adı
fatma
MERHABA
Oncelikle aranıza yeni geldim buda ilk goruşum ve ilk yazımdır.Ben AKP'yi Ozgurlukler partısi olarak gormek istiyorum.Ozgurlukler partısı mı değil mi onu tam olarak gormedım ve ben yaşamadım. Ama temennim bundan yana....(Universite okuyaman biri için de bu olması gerekiyor zaten) AKP bunu yapar dedik ama...
ARTIK HAKKIMIZI İSTİYORUZ...
KİMSEDEN BİŞİ İSTEMİYORUZ BİZİ BİZE BIRAKIN...
fatma isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-26-2007, 23:55   #9
Kullanıcı Adı
mehmetal
özgürlükçü olması
her kesimden insanın düşüncelerini koruması
etnik milliyetçiliğe, bölegesel milliyetçiliğe dini milliyetçiliğe karşı olması...
mehmetal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-29-2007, 11:45   #10
Kullanıcı Adı
Mehmet POLAT
Çağdaş,Laik,Demokratik,Adalet Sahibi,Halkı içinden ayrım yapmayan,Türkü Kürdü Lazı Çerkezi aynı kefeye koyan...

Kendi menfaati için değil Ülkesi için çalışan Bir parti bence
Mehmet POLAT isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)