![]() |
#1 |
![]() Arkadaslar simdiye kadar hep elestirmekle itham edildim simdi soruyorum Partimizi Diger Partilerden Ayiran özelligi nedir ve ne olmali özellikle Parti icinde ayni Görüsü Paylasmayanlar icin görüs ve elestiri özgürlügü bakimindan
hakaret olmadan yorumlarinizi bekliyorum ;) ;)
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Dini ve Irkı ne olursa olsun herkezi kuşatması...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() kabuğunu kırmış,eskiye çizgi çekmiş yıllanmış hatalardan dönmüş eskiyi hakettiği yerde bırakmış, dini ticarete dökmüş zihniyetten kurtarmış,bize oy vermeyen müslüman değil dir,liderimiz masumdur,sizden yani bizden olmayanlar siyonistin uşaklarıdır diyen güruhtan kendini kurtarmış BİR EKİPTEN OLUŞMASI EN BÜYÜK ÖZELLİKLERİ.LİDERİ LİDER OLAN BİR PARTİ.RABBİM SÖZÜNE TESİR VERSİN BAŞBAKANIMIZIN.RABBİM ONU VE EKİBİNİ ESKİ ÖRÜMCEKLİLERDEN KORUSUN VE KURTARSIN..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() eskı osmanlıyı hatırlatıyor bana :'(
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Amerikacı olması..... Bağımlı olması....
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
Bence Ak Parti Hükümeti politik anlayışıyla olsun,demokrasi anlayışıyla olsun,milliyetçilik anlayışıyla olsun,manevi ve dini değerlere verdiği önemle olsun diğer tüm partilerden farklı ve ayrıcalıklı....diğer partilerden ayrılan bir değil binlerce özelliği olduğu için,ayrıcalıklı ve değerli olduğu için AK PARTİ dedik,onu seçtik.. ;) ''ŞEREFLE BİTİRİLMESİ GEREKEN EN AĞIR GÖREV HAYATTIR!!'' |
||
![]() |
![]() |
#8 |
![]() MERHABA
Oncelikle aranıza yeni geldim buda ilk goruşum ve ilk yazımdır.Ben AKP'yi Ozgurlukler partısi olarak gormek istiyorum.Ozgurlukler partısı mı değil mi onu tam olarak gormedım ve ben yaşamadım. Ama temennim bundan yana....(Universite okuyaman biri için de bu olması gerekiyor zaten) AKP bunu yapar dedik ama... ARTIK HAKKIMIZI İSTİYORUZ... KİMSEDEN BİŞİ İSTEMİYORUZ BİZİ BİZE BIRAKIN... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() özgürlükçü olması
her kesimden insanın düşüncelerini koruması etnik milliyetçiliğe, bölegesel milliyetçiliğe dini milliyetçiliğe karşı olması... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Çağdaş,Laik,Demokratik,Adalet Sahibi,Halkı içinden ayrım yapmayan,Türkü Kürdü Lazı Çerkezi aynı kefeye koyan...
Kendi menfaati için değil Ülkesi için çalışan Bir parti bence |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|