Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
Anketler Tüm anketlerimizi burada paylaşıyoruz.

Anketimiz: STV ve Türevleri Olmasaydı Ak Parti'nin 22 Temmuz Seçimlerindeki Oy Oranı Kaç Olurdu?
%47'den daha fazla 0 0%
%40 5 23.81%
%30 - %40 3 14.29%
%20 - %30 5 23.81%
%10 - %20 1 4.76%
%1 - %10 2 9.52%
Değişen Bir Şey Olmazdı 5 23.81%
Katılımcı sayısı: 21. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Stil
Seçenekler

Alt 11-11-2008, 01:01   #1
Kullanıcı Adı
Mu-Alim
Standart STV, Türevleri, Bağlı Bulunduğu Cemaat ve AK Parti
Ankette işaretlediğimiz seçeneğin nedenlerini de burada belirtirsek ve seviyemizi korumayı başarabilirsek forum içinde başlamış olan bir tartışmayı çözüme kavuşturma - en azından açığa kavuşturma - noktasında bir yol kat edebileceğimizi düşünüyorum.

Konu Mu-Alim tarafından (11-11-2008 Saat 01:05 ) değiştirilmiştir..
Mu-Alim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 11-11-2008, 01:09   #2
Kullanıcı Adı
Duygu'Seli~
Hocam af buyurun ama anketi ben göremiyorum..
Alt 11-11-2008, 01:11   #3
Kullanıcı Adı
Duygu'Seli~
Şimdi açıldı..
Alt 11-11-2008, 01:11   #4
Kullanıcı Adı
Feyza
İlk oy benim. %30 - %40
Basının çok büyük katkısı var elbette ama teşkilatlar ve CHP'de iyi çalıştı.
Feyza isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-11-2008, 01:33   #5
Kullanıcı Adı
ahmetermiş
%20 - %30 arasında oy alırdık..ben onların üstün gayretlerini ve çalışmalarını çok iyi biliyorum..sanki ak partimizin gençlik kolları gıbı mucadele ettiler..
hele o sandık başlarına koydukları haber ajanslarından, yazılı basınına,görselden..vs irelere varıncaya kadar birebir adam,adama markaj yaparak,,çok buyuk katkıları oldu..bunu inkar edemem ve nankörlük edemem..
ne demişler..yiğidi çldür ama hakkını yeme..! demişler.
haklının hakkını teslım etmekte onların hakkıdır ve hakkın hakikatidir..
rabbim onlardan razı olsun..ülkemizin kültür elçileridirler,,tuskonu afrikaya taşıyanlardır.
turkıyemızı dunyaya..tanıtanlardır.
dünyayada türkiyemizi tanıtanlardandırlar.
amerika bir ülkeyi almadan yıllar evvelinden O ülkelere kolejler, okullar, hastaneler açıyordu ve geleceğine temel atıyordu,,o ülkenın insanını okutup kendi ülkesinin yararına çalışacak bırer bırey olarak yetiştiriyotdu..
tıpkı bizdeki amerikan kkolejleri ve bildiğiniz üniversiteler..
fethullah gulende bu işi yapıyor..bunu ilerde ölmez isek anlarız..ve anlıyacağız..
STV nın zaman gazetesinin ve yan kuruluşlarının hakkını yemeyelim derim..sezarın hakkı sezara..!
saygılarımla
ahmetermiş isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-11-2008, 12:30   #6
Kullanıcı Adı
ÜMİT-AK
allah hepsinden razı olsun
elbette samanyolunun katkısını unutmamak lazım
onların verdiği medya desteği olmasaydı
illaki sonuçlar değişirdi
bir de bunları bazı arkadaşalrımız anlasa
ÜMİT-AK isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-11-2008, 17:53   #7
Kullanıcı Adı
Mu-Alim
Meseleye STV'den önce medya kuruluşlarının halk üzerindeki etkisi açısından bakmak lazım. Şimdi bütün medya kuruluşları çıksa Ak Parti iktidarı ile ilgili sürekli eleştirel haberler yapsa, şöyle kötü böyle kötü diye bağırsa; emin olun Ak Parti'nin oy oranı acaip düşer. Dolayısıyla medya desteği yadsınamaz.

Şimdi gelelim 22 Temmuz dönemine. O dönemde Ak Parti'yi destekleyen tek medya grubu Samanyolu değildi. Doğan Medyası bile Ak Parti lehtarı yayınlar yapıyordu. Kanal 7'yi, Vakit, Yeni Şafak vs. gazetelerini ve daha epeycesini saymıyorum bile.

Uzun lafın kısası oy oranı elbette düşerdi ama düşse düşse %40'a düşerdi. Samanyolu ve bağlı olduğu cemaatin Ak Parti'ye oy veren 10 milyon seçmeni olması gerekiyor ki %47'lik oy oranı ( yani yaklaşık 16 milyon seçmen ) %20'lere düşsün. Ak Parti oylarının yarısını bu medya grubu sayesinde almıştır demek diğer partililerden önce partinin kendisine hakarettir.
Alt 11-11-2008, 17:54   #8
Kullanıcı Adı
EpiVaTeS
Eğer partiler medyanın desteğine göre oy aldı diyorsanız bu verdiğiniz oya haksızlıktır...
EpiVaTeS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-11-2008, 18:17   #9
Kullanıcı Adı
Ahmet Yasin
Alıntı:
Mu-Alim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Meseleye STV'den önce medya kuruluşlarının halk üzerindeki etkisi açısından bakmak lazım. Şimdi bütün medya kuruluşları çıksa Ak Parti iktidarı ile ilgili sürekli eleştirel haberler yapsa, şöyle kötü böyle kötü diye bağırsa; emin olun Ak Parti'nin oy oranı acaip düşer. Dolayısıyla medya desteği yadsınamaz.

Şimdi gelelim 22 Temmuz dönemine. O dönemde Ak Parti'yi destekleyen tek medya grubu Samanyolu değildi. Doğan Medyası bile Ak Parti lehtarı yayınlar yapıyordu. Kanal 7'yi, Vakit, Yeni Şafak vs. gazetelerini ve daha epeycesini saymıyorum bile.

Uzun lafın kısası oy oranı elbette düşerdi ama düşse düşse %40'a düşerdi. Samanyolu ve bağlı olduğu cemaatin Ak Parti'ye oy veren 10 milyon seçmeni olması gerekiyor ki %47'lik oy oranı ( yani yaklaşık 16 milyon seçmen ) %20'lere düşsün. Ak Parti oylarının yarısını bu medya grubu sayesinde almıştır demek diğer partililerden önce partinin kendisine hakarettir.

görüşlerine aynen katılıyorum hocam sanki içimden geceni yazmıssınız anketede önce % 40 diyecekken hiçbirsey değişmez dedim nedeni ise kendim ve yakın cevrem üzerinden baktım bize herhangi bir etkiside olmadı zaten hersey ortada partimizin yaptıklarını anlatmaya gerek yok
Ahmet Yasin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-12-2008, 14:14   #10
Kullanıcı Adı
Mu-Alim
Üstadım onca güzel yorum ve doğruj teşhisin üzerine bence bir oran iyi giderdi. Malumun "çokluk" göreceli bir kavram. ;)

Katkılarından ötürü ben teşekkür ederim asıl.

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)