ey müminler birsite açtım halen konular eklemeye devam ediyorum biraz acemiyim yardımlarınızı eksik etmeyiniz sitenin gayesi islam kardeşliği ikincigayesi konuşulması bile sorunolan düşünce özgürlüğünün kişilere göre olduğu bir toplumdayız bazı forumlara üye oldum kendi düşüncemi aktardım hemen beni sildiler banladılar ve ben buyüzden böyle bir forum kurmaya karar verdim belki birgün bunuda engellerler mahkeme kararıyla amaonlar engelliyene kadar bizler birazda olsa aklımızdan geçeni kalbimizden geçenleri birbirimize anlatmış oluruz nezaman müslümanlara düşünce ve vijdan hürriyyeti olacak bu çifte standartlar nereye kadar sürecek onlar istemeselerde allah nizamını hakim kılacaktır biz davamıza sahipçıkalım kuran a sımsıkı sarılalım bu sitedede açtığım konular var cevap verdiğim konularda var birbakın belki sizlere tersgelebilir fakat ben düşüncemi anlattım doğru veya yanlış doğruysa doğru yanlışsa neden yanlış ve ispatlarıyla anlatın benim artık resmi tarihe inancım kalmadı bunları okuyunca