Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 01-04-2009, 20:59   #1
Kullanıcı Adı
Beritan
Standart Gazze, Çağlayan mitingini canlı izledi
Gazze, Çağlayan mitingini canlı izledi

Filistinlileri desteklemek ve İsrail'in saldırılarını kınamak amacıyla binlerce kişinin katıldığı İstanbul Çağlayan'da düzenlenen gösteri Filistinliler tarafından naklen izlendi.

İsrail'in Gazze'ye düzenlediği saldırılar 9. gününe girerken, dünyada başta Türkiye olmak üzere binlerce insan İsrail'in saldırılarını kınamak için sokaklara döküldü. Saadet Partisi'nin, İstanbul Çağlayan'da düzenlediği "Filistin'e Destek" mitingine yüz binlerce insan katılırken, Arap kanallarının mitingi canlı yayına vermesiyle Gazzeliler de gösteriyi naklen seyretti.

Mitingi seyreden Gazzelilerden 29 yaşındaki Ahmet, "Türkiye Filistin davasını hep desteklemiştir ama bu gösteriler yetersiz bir adımdır. Türkiye bizi Osmanlı devletinde kendi bünyesinde bulunduran ve köklerimizin uzandığı büyük bir geçmişe sahip. Bunu düşünerek İsrail'e, Amerika'ya, Güvenlik Konseyi'ne gitmeli, onları bu ırkçı saldırıları durdurmaları için elinden geleni yapmalı. Burada bir soykırım yaşanıyor, bunu herkese anlatmalı" şeklinde konuştu. Öte yandan mitingi izleyenlerden Ziyad ise," Bu gösterilere çok fazla insan katılmış. Onlara bize destek oldukları için teşekkür ediyorum. Ama bunlar bizim için yetersiz kalıyor" ifadelerini kullandı.

İsrail güvenlik güçlerinin Gazze'ye düzenlediği saldırılarda şu ana kadar ölü sayısı kesin bilinmemekle beraber 500'ün üzerinde olduğu gelen bilgilerden. Öte yandan dünya ülkelerinden İsrail'e saldırıya son vermesi için çağrılar sürerken, İsrail güvenlik güçleri Gazze'yi kuzey, güney, doğu ve batıdan havan topu, helikopterler, tanklar ve benzeri modern araçlarla vurmaya devam ediyor.

Beritan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 01-04-2009, 21:45   #2
Kullanıcı Adı
hilal
Allah'a binlerce şükürler olsun ki oradaydık.......
hilal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-04-2009, 22:38   #3
Kullanıcı Adı
Bir dost
Orada sesimizin çıktığı kadar bağırdık.elh. şuan sesim yok denecek kadar az
Bir dost isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-04-2009, 23:37   #4
Kullanıcı Adı
şeyh şamil

Kahrolsun İSRAİL
şeyh şamil isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-04-2009, 23:45   #5
Kullanıcı Adı
Beylerbeyi
şeyh şamil kardeşimin aktardığı fotoda hangi bayrakların çoğunlukta olduğu iyi anlaşılıyor sanırım.

diyarbakırda sadece filistin, hizbullah bayrakları vardı. kimse reklam yapmadı!! çünkü diyarbakırdaki mitingi saadet yapmamıştı.
Beylerbeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-04-2009, 23:53   #6
Kullanıcı Adı
şeyh şamil
Alıntı:
M--U--R--A--T Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
şeyh şamil kardeşimin aktardığı fotoda hangi bayrakların çoğunlukta olduğu iyi anlaşılıyor sanırım.

diyarbakırda sadece filistin, hizbullah bayrakları vardı. kimse reklam yapmadı!! çünkü diyarbakırdaki mitingi saadet yapmamıştı.
Abi neden gocundunuz ki bayraktan anlamış değilim.
Mitingi kim düzenliyorsa o kurumun bayrapı ...vs vardır.
Burada da saadet partisinin bayrağı var doğaldır.
Diyarbakırda ki mitingi kim düzenlemiş bilmiyorum ama resimlere aktığımda bazı senkika ve kurumların tanıtım pankartları vardı.

Benim anlamadığım neden Saadet bayrağı görünce bir haller oluyor size?

Teşk. edeceğiniz yerde takıldığınız yere bak
Alt 01-04-2009, 23:55   #7
Kullanıcı Adı
şeyh şamil
Şunuda söylemek isterim resimi eklerken kesinlikle saadet partisinin bayrakları çok diye eklemedim.

Abdulhamit Han'ın pankartını göstermek için ekledim.
Alt 01-05-2009, 00:00   #8
Kullanıcı Adı
Beylerbeyi
Alıntı:
şeyh şamil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Abi neden gocundunuz ki bayraktan anlamış değilim.
Mitingi kim düzenliyorsa o kurumun bayrapı ...vs vardır.
Burada da saadet partisinin bayrağı var doğaldır.
Diyarbakırda ki mitingi kim düzenlemiş bilmiyorum ama resimlere aktığımda bazı senkika ve kurumların tanıtım pankartları vardı.

Benim anlamadığım neden Saadet bayrağı görünce bir haller oluyor size?

Teşk. edeceğiniz yerde takıldığınız yere bak

yok güzel kardeşim gocunmadım. ben saadetin bayrağından rahatsız olmam. az önce bunu tartışıyorduk. ben TV den izlerken SP nin bayraklarının filistin bayraklarından çok olduğunu gördüm bunu yazdım ama itiraz geldi hemen, filistin bayrakları daha çoktu dediler. senin yukarıda aktardığın resimde her şey açık olarak görülüyor. İsrail'i lanet mitinginden çok Saadetin seçim mitingi gibi duruyor. bunun dışında saadet partisinden de Allah razı olsun. siyasi partiler içerisinde en sert tepkiyi kendileri gösterdi. bugün yaptıkları mitingde 7 uluslararası kanalda canlı yayınlandı. büyük bir organizasyondu. fakat dediğim gibi filsitin bayraklarına daha fazla ağırlık verilebilirdi. diğer konuda da SP nin büyük iş başardığını zaten yazmıştım.

diyarbakır'da mitinge katılan kuruluşlar sadece ufak bir şekilde ve 1 kerecik olmak üzere isimlerini yazdılar. kalkıpta her yere kocaman reklam yapmadılar. amaçları sadece 'biz de buradayız' demekti. hiçbir siyasi parti bayrağı yoktu. kendilerini ön plana çıkaracak hiç bir pankartta yoktu. sadece filsitin ve hizbullah bayrakları vardı. bence diyarbakır mitingi her ne kadar çağlayandaki kadar kalabalık olamasa da daha sıcak, daha olumluydu.
Beylerbeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-05-2009, 00:09   #9
Kullanıcı Adı
şeyh şamil
Alıntı:
Alıntı:

yok güzel kardeşim gocunmadım. ben saadetin bayrağından rahatsız olmam. az önce bunu tartışıyorduk. ben TV den izlerken SP nin bayraklarının filistin bayraklarından çok olduğunu gördüm bunu yazdım ama itiraz geldi hemen, filistin bayrakları daha çoktu dediler. senin yukarıda aktardığın resimde her şey açık olarak görülüyor. İsrail'i lanet mitinginden çok Saadetin seçim mitingi gibi duruyor. bunun dışında saadet partisinden de Allah razı olsun. siyasi partiler içerisinde en sert tepkiyi kendileri gösterdi. bugün yaptıkları mitingde 7 uluslararası kanalda canlı yayınlandı. büyük bir organizasyondu. fakat dediğim gibi filsitin bayraklarına daha fazla ağırlık verilebilirdi. diğer konuda da SP nin büyük iş başardığını zaten yazmıştım.

diyarbakır'da mitinge katılan kuruluşlar sadece ufak bir şekilde ve 1 kerecik olmak üzere isimlerini yazdılar. kalkıpta her yere kocaman reklam yapmadılar. amaçları sadece 'biz de buradayız' demekti. hiçbir siyasi parti bayrağı yoktu. kendilerini ön plana çıkaracak hiç bir pankartta yoktu. sadece filsitin ve hizbullah bayrakları vardı. bence diyarbakır mitingi her ne kadar çağlayandaki kadar kalabalık olamasa da daha sıcak, daha olumluydu.

Abicim mitingi düzenleyen saader partisi elbetteki saadet partisinin bayrakları diğr gösterilerdekilerden çok olacak.Çünkü diğer gösterileri tek kurum veya kuruluş yapmıyor.Ancak bu mitingi sadece saadet partisi yaptı.Bazı sivil toplum kuruluşları destek verdi.
Onun için saadet partisinin bayrakları diğerlerinden çok çok fazla olması normal ben buraya mitingdeki tüm resimleri eklerim ama ortam gerilir diye eklemiyorum.Sanşa saadet bayraklarının çok olduğu resimi eklemişim.Benim amacım Sulatan Abdulhamit Hanı göstermekti.

buda seçtiğim iki resim filistin bayrakları çok.
Nereden bunlar aklınıza geliyor.
Bizim de hiç dikkatimizi çekmiyor.
Mühim olan Filistin için gelmendir.

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)