![]() |
#1 |
![]() YARSAV Başkanı Eminağaoğlu'nun ağır ithamlarla dolu açıklamalarının muhataplarından biri olan Adalet Bakanı Mahmet Ali Şahin'den beklenen cevap gecikmedi.Bakanlık çıkışında basın mensuplarının Ergenekon operasyonu ile ilgili son gelişmeler konusundaki sorularını cevaplalan Şahin yargının bağımsızlığına, "Yargılama tamamen bağımsız yargıların işidir. Bu işe ne ben ne de bir başkası karışabilir" sözlariyle vugru yaptı.
Şahin, YARSAV Başkanı'nın sözlerine tepki gösterdi ve YARSAV'a yeni bir tanımlama getirdi. İşte o sözler: "Yargılama faaliyetlerine Adalet Bakanı müdahil olamaz. YARSAV bir dernektir. Yargı camiasını temsil etmemektedir. Bu açıklamadan sonra benim hafızamda şu oluştu, YARSAV, YAPSAP olmuştur. Yani Yargıç ve Savcılar partisi olmuştur. Bu eleştirileri daha çok CHP lideri Deniz Baykal'dan duyuyorduk. Şimdi Sayın Eminağaoğlu'ndan da duyar olduk." dedi. (HABERVAKTİM)
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Bakan çok güzel konuştu. Tek kelimeyle olayı özetlemiş oldu.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() YARSAP mı
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() YARSAV bir dernek olduğunu unutmuş olsa gerek ki yargıya müdahele ederken kimin kararını eleştirdiğinin farkında değil..hükümeti Ergenekon örgütünü kasti olarak siyasi emelleri doğrultusunda türettiği kurkusunu beyninden çıkaramayan, karşı tarafta, onca kazılara ve haritalara rağmen CHP'nin tutumunda sakınca görmeyen YARSAV Baykıl'ın avukatlığına ihtiyaç duyar olmuş...neden acaba...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Dünki konuşmasını hayret ve ibret içerisinde izledim,Eminağaoğlunun...Yarsav'ın Başkanı işi gücü bırakmış,kısırdöngü bir siyaset modeli ile siyaset arenasında boy göstermektedir.Yargıyı savunup duruyor,ama yargıyı katlettiğinin farkında değil..!Burdan kendisine ufak bir hatırlatma ve dipnot;Yargı derki;Türkiye Cumhuriyeti'nin vatandaşları vatani görevlerini yerine getirmekle yükümlüdür..!?Bende sorarım size sayın Eminağaoğlu;Bu ne kayısı,bu ne kestane.Acaba bu telaşınızı suçunuzu örtbas etmek için olmasın..!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|