|
![]() |
#1 |
![]() ![]() Erdoğan'ın Obama'dan isteği! Erdoğan Türkiye'ye döndü. Ayağının tozuyla önce Savcı Öz'e destek çıktı ardından da Obama'ya mesaj gönderdi OBAMA'DAN BEKLENTİLER Beklentiler çok yüksek, beklentiler çok yüksek. Sayın Obama'nın önünde küresl bir kriz var. Ortadoğu'da durum belli. Sayın Obama'dan ne bekliyorsunuz derseniz, "kimsesizlerin kimsesi sessiz yığınların sesi olmasını" dilerim. http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=175560
![]() Konu ALPEREN4425 tarafından (01-21-2009 Saat 14:39 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Ey kimsesizler kimsesi ,
Sensin kimsesizlerin kimsesi, Kimse yoktur kimsesiz ! … Kimsesizlere kimse olmak.. Yaradan’a hastır ancak, Her an,her yerde hazır, Aynı anda,tüm kullara nazır.. Tüm ümitlerin bittiği anda, En kötü günde,dermanın tükendiği zamanda Umut O'nda,derman O'nda.. Sen ey çaresiz insan ! Sen ey,kimsesiz garip, Sen ey dizleri titreyen ihtiyar, Ve sen ey yetim yavru.. Sen sarhoş,sen berduş,keş,esrarkeş, Kumarbaz,fahişe ve, Günah deryasında boğuldum diyenler.. Günahınız ne kadar çok olursa olsun, O'nun rahmet deryası daha geniştir Umudum kalmadı diyenler, Uçurumun eşiğine gelenler, Kimsesiz,çaresiz,derbederler Sözüm hepinize Yapışın ‘’Allah’ın ipi’’ne, Çare de o,derman da, Hakim de o,hekim de.. Kimsesizlere kimse, Gerçek dost,gerçek sevgili, Diğerleri hep yalan,dünya gibi Tut elimden gerçek dost, Medet ey en sevgili… EŞREF ABDULLAH |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Evet, bu sözünü bende tasvip etmedim başbakanımızın.. Meydanlarda bu sözüyle bir çok kimseye oğul, abi, amca olup adeta kendine has haline gelmiş bir cümleyi başkası adına temenni olarak kullanmasını hoş karşılamadım doğrusu..
Ama şiir kel alaka kalmış.. Bu dini, diyaneti her işe sokanlar yüzünden bu laik zorbaları bu kadar imkan buluyor ya işte.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Dinimizde Diyanetimizde ETimile Kemiğimiz... Bizim hamurumuz Din Bizi kabul eden böyle etsin... Etmeyen Çoğunluğun sesine uysun Kendini İstediği diyara vursun...
Bu Vatan Bİzim... Bu Vatan SElahattinlerin ... Bu Vatan Fatihlerin... Vahdettinlerin.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() gerçekten bu sözü başbakanımızın ağzından duyduğum anda olduğum yerde öylece kaldım bizim başbakanımıza bu hiçmihiç yakışmadı bizler kimsesizlerin kiminin kim olduğunu bilmeyen bir toplulukmuyuz maalesefki bu söylemlerin artık birer gaf olduğunu düşünmemeye başladım
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Obama'dan, geldiği yere bağlı kalarak elindeki Dünya'nın en büyük gücünü insanlık için kullanmasını istemektir Başbakan'ın söylediği... Ben mahsur görmüyorum.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
Ben görüyorum. Şiir de kel alaka değil. Obama dan yardım dileyenlere, Obamaya sığınanlara cevaptır. Dünyanın iki terörist ülkesinden biri olan ABD başkanından bunu dilemek kel alaka olurudu. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Bakın, AK Parti'nin yanlışlarını görmüyor diyordu biri bana..
Başbakanın sözlerini tasvip etmiyorumu geçmiş şiirin kel alakalığına girmiş efendi.. Şiir kel alaka tabi. Bilmem kaç satırlık şiirin 'kırmızı' ile gösterilecek yanına bakmamız için dikkat ifadesi gibi renklendirilmiş. Yani koskoca şiirde alakayı azcık bulduk diye hemen 'iki satırda olsa çakalım bu olaya' mantığı.. Kel alaka kel.. Siz banada muhalefet edin, devam edin.. Ömrünüze bereket.. Konu FarukARSLAN. tarafından (01-23-2009 Saat 17:36 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Yav faruk bi bulaşma bana yav. Bi huzur ver ya.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Tamam tamam.. Git, sende bana bulasma
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |