Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
AK Parti'nin Kurucu Genel Başkanı ve T.C. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan T.C. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bölümü,resimler bilgiler ve paylaşımlar.

Stil
Seçenekler

Alt 02-27-2009, 14:17   #1
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Standart Ergenekon koğuşunda Erdoğan posteri

TBMM İnsan Hakları Komisyonu üyelerinin Silivri Cezaevi’ne yaptığı inceleme Ergenekon sanıklarıyla ilgili çok ilginç ayrıntıları gün yüzüne çıkardı. Başbakan Erdoğan’ın Davos çıkışı sonrası Gürbüz Çapan’ın Erdoğan’ın posterini koğuşun duvarına astığı, koğuş arkadaşları Tuncay Özkan ve Adil Serdar Saçan’ın karşı çıkması üzerine indirdiği anlatıldı.
“TUNCAY KONUŞUYOR AMA...”
Çapan, CHP lideri Baykal’ı suçlayarak, “Seçimlerde aday olmayayım diye beni cezaevine tıktırdı” dedi. Cezaevinin kameralarından rahatsız olan Özkan ise, “Ben banyodan çıkarken peştamallı görüntülerim kaydediliyor. İleride Başbakan olacağım. Bu görüntüler ortaya çıkarsa özel hayatım ihlal edilmiş olur” dedi. Tuncay Güney’in sık sık televizyona çıkarak kendisini suçladığını belirten Saçan da “Ama ben televizyonlara çıkıp kendisine cevap veremiyorum” diye yakındı.
(Bugün)

ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 02-27-2009, 14:19   #2
Kullanıcı Adı
Supraliminal
yakında başbakan olacakmış çok komiksin öz'kansız' .Sen anca marsta başbakan olursun oda belki...
Supraliminal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-27-2009, 14:39   #3
Kullanıcı Adı
milletinadami
bayagi guldum bunlar tam komedi ya...
bunlar degil darbe pasta bile yapamaz...
milletinadami isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-27-2009, 14:57   #4
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Yanlış düşünce içerisinde olanlar,dos doğru bir yolu yanlış gösterme çabasına giremezler!Bütün doğruları kabül etmeyebilirler,lakin bazı doğruları inkar etme ve karalama gibi bir lüküsleri olamaz..!
ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-27-2009, 18:59   #5
Kullanıcı Adı
Erdemir36
hayallere bak
Erdemir36 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-27-2009, 19:09   #6
Kullanıcı Adı
Terennüm
Cezaevinin kameralarından rahatsız olan Özkan ise, “Ben banyodan çıkarken peştamallı görüntülerim kaydediliyor. İleride Başbakan olacağım. Bu görüntüler ortaya çıkarsa özel hayatım ihlal edilmiş olur” dedi. Tuncay Güney’in sık sık televizyona çıkarak kendisini suçladığını belirten Saçan da “Ama ben televizyonlara çıkıp kendisine cevap veremiyorum” diye yakındı.
bu konu yanlış bölümde açılmış bence mizah bölümüne dahil edin
Terennüm isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-27-2009, 19:24   #7
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Çok ilginç ya.. Gürbüz Çapan duvara Erdoğan posteri asıyor, Tuncay Özkan'la işkenceci Emniyetçi Adil Serdar Saçan kızıp indiriyor. Gürbüz Çapan, seçimlerde aday olmayayım diye beni buraya Baykal tıktırdı diyor

Tuncay Özkan'ın ise derdi başka

Beter olsunlar inşalah..
Üç mevsim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-27-2009, 19:26   #8
Kullanıcı Adı
Ertuğrul ÖZGÜL
geleceğin başbakanı haa güzelmiş
Ertuğrul ÖZGÜL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-13-2009, 04:08   #9
Kullanıcı Adı
Seyyah
İlerde başbakan olacakmış :D:D:D Bende Abd başkanı olmayı düşünüyom ama bizim arklarda uzun eşek oynarkenki fotolar var acaba şantah yaparlarmı
Seyyah isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim
davos, erdoğan, ergenekon, poster

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)