![]() |
#1 |
![]() MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, vatandaşların T.C. kimlik numaralarını nüfus kağıtlarına işletmelerini ve mutlaka sandığa gitmelerini istedi. Nevşehir mitinginde ses kısıklığı nedeniyle konuşmasını uzatmayan Bahçeli, Başbakan Tayyip Erdoğan'ın konuşma üslubunu da eleştirdi.
Bahçeli, "Anlaşılıyor ki bunu da alışkanlık haline getirdi. Ne kadar uyarırsanız uyarın, sayın başbakan inatla bunu sürdürmektedir. Sanki Türkiye'nin değinilecek hiçbir meselesi kalmamış" dedi. Erdoğan'ın MHP'yi hedef aldığını belirten Bahçeli, "MHP kazanmasın da ne olursa olsun diyor. Demek ki bir şeyi seziyor. MHP geldiği zaman hesap soracağını biliyor" diye konuştu. Bahçeli, Aksaray'a geçerken Hacıbektaşı -Veli'nin türbesini ziyaret etti. Görüntü alınmasını istemeyen Bahçeli'nin "Bu siyasi bir olay değildir" dediği öğrenildi. Genel Sekreter Yardımcısı Bülent Didinmez ve Genel Sayman Ümit Şafak da ziyarette yer aldı.
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() yüce adalet bile dayanamamış senin konuşmana kesmiş sesini
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() iyide ne zaman ses tonu düzgündü ki :D:D
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Ne yazık ki bu bahçeli denen şahıs siyaset yaptığını sansada bir şeyden anladığını sanmıyorum.Sadece hava ve gürültü kirliliğinden başka bişi yaptığı yok...!
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Bağırarak çağırarak bir üslup takınmak kısa ve öz olarak suçluluk piskolojisinin gereğidir..Sayın Bahçelide bu üslupunu her defasında tekrarlamaktadır.Geçmiş yıllarda ülkemizi esaret altına bıraktıkları yılların hesabını vermeden tekrar ülke yönetmek istiyorlar,bu halk bir daha size inanmayacaktır!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() ONUN SESİ YENİMİ KISILMIŞ.... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() zaten sesii yoktukiiiii resmen kendini yırtıyorduu yaa gördüğümde
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() İşi Gücü Bağırıp Çağırmak.Ayrıca Her şeyi için oy versem sesi için yine vermem.ALLAH vergisi şeylerle dalga geçmeme ama bu adamın işi gücü bağırmak olduğu için sesi böyle.Ve Hitabet 0
|
|
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Hiç sevmiyorum Bahçeliyi seside kısılmış baktım gülmem geldi, duruşu 100 çeker başbakanımızın.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|