![]() |
#1 |
![]() Buyrun arkadaşlar..burası bizim çöplüğümüz...Artık Türkiye Cumhuriyeti Türk halkı tarafından yönetilecek...
Buyrun..Meydan sizin...
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Ey benim şanlı milletim ileri
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Önce bu şarkı burada bitmez dedik başbakanımız hapse götürülürken
Keza bitmedi şarkı...Partimizi kurduk,düştük yollara... Sonra Aydınlık Türkiye'nin habercisi dedik...en güzel haberi en ücra köşelerine götürdük ülkemizin... Sonra yerel yönetimler dedik...sildik süpürdük... Sonra durmak yok yola devam dedik...Yüzde 47 ile düştük tekrar yollara... Şimdi ise; SAVULUN EY GAFİLLER! TEMİZLİK BAŞLADI! diyoruz...Gazamız mübarek olsun... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() nası yani her istediğimiz derken
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Her istediğimiz mi yamzış birisi ben göremiyorum?
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() neden göremiyosun gerçekten konuyu anlamadım
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Gerçekten senin bahsettiğin gibi bir her istediğinizi sözcük ikilisi göremiyorum sedef...Lütfen yardımcı ol bana..nerde yazıyor?
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Bir avuc .. denilen kesimin ayak diremelerine rağmen Milletin istediği
cumhurbaskanı nihayet secilmis durumda (olley), Artık devletin en önemli mevkiileri tek elde Yasama elimizde yürütme ve yargıyı değiştirebilirsek gücler birliği ilkesine benzer sekilde ![]() şimdi bu 5 yıllık sürec artık Akparti iktidarını halkın egemenliğini sabote etmee calısanlara ii bir cewap bir tokat olacakmı görmek istiyorum... |
|
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() Alıntı:
komik olmuş doğrusu... ama çok iyi bir temizlik olacak bence de KADROLAŞMA yı TEMİZLEMEK kadrolaşaysa BİZ "KADROLAŞMACIYIZ" acayip uzun bir kelime. ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() artık hiç birşey eskisi gibi olmayacak.
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|