Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
Türkiye ve Dünyadan Spor Türk ve dünya spor'u ile alakalı haber ve bilgiler bu başlıkta.

Stil
Seçenekler

Alt 09-18-2007, 21:54   #1
Kullanıcı Adı
loneliness
Standart Emre, Terim'in damadı mı oluyor?......

Kanal A'daki Sporvizyon programında konuk olan Spor Yazarı Onur Belge'den şok iddia. Belge'ye göre Emre'ye TFF bakın neden ceza verememiş?

Kanal A televizyonunun İstanbul Stüdyosunda gerçekleşen, Kanal A Spor servisi tarafından hazırlanan ve Spor Müdürü Murat Çimen�in sunduğu Sporvizyonun dün akşamki konukları spor yazarları Onur Belge, Turgay Renklikurt ve Güven Taner�den çok çarpıcı açıklamalar geldi.

Programda Onur Belge, 2008 Avrupa Şampiyonası grup eleme maçı olan ve Türkiye�nin Macaristan�ı 3 � 0 mağlup ettiği mücadele sonrasında tribüne kol hareketi yapan Emre Belözoğlu�na Türkiye Futbol Federasyonu�nun neden ceza veremediğini açıkladı. Belge, Emre�nin Türkiye � İsviçre maçında da milli takımımızın ceza almasında başrol oynadığını belirtirken aldığı bir duyuma göre milli oyuncunun Fatih Terim�in damat adayı olduğu için federasyon tarafından bir ceza almadığını söyledi.

Yakın arkadaşının Amerika�da yaşayan bir yakınından bilgi edindiğini bildiren Onur Belge, bu kişinin Fatih Terim�in Amerika�da öğrenim gören Merve Terim ile Emre Belözoğlu�nun ciddi bir ilişkisi olduğunu kendisine ilettiğini söyledi.

Belge bu yakın ilişki sebebiyle Milli takımlar teknik direktörü Fatih Terim ve Türkiye Futbol Federasyonu�nun Emre�ye ceza vermediğini belirtirken �Ama şimdi bu kadar arkasında durulup böyle bir olayı Fatih Terim�in dahi cezalandırmamasının sebebinin çözümlenmesini halka bırakıyorum� dedi.

Programın sunucusu ne Kanal A spor müdürü Murat Çimen ise bu açıklama karşısında şok olurken �Sahada böyle bir hareketi yapan damat adayı değil oğlu bile olsa ceza alması gerekir. Aksi takdirde Emre bu tip olaylarla Türk futboluna zarar vermeye devam eder� şeklinde konuştu. Onur Belge�nin yaptığı şok açıklama Türk futbol kamuoyunda büyük ses getirdi.

tumspor.com

Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 09-18-2007, 21:55   #2
Kullanıcı Adı
akp4ever
fatih terimden beklenir. zaten ikisi de gözümden düştü > > >
akp4ever isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-18-2007, 22:00   #3
Kullanıcı Adı
Parantez
aaaaaaaaa inanamıyorum.. :o :o

yok canm yalan bnce
Parantez isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-18-2007, 22:03   #4
Kullanıcı Adı
mavera,
kimsenin ailevi isleri bizi ilgilendirmez ama bu ailevi isleri, yaptiklari ise karistirlarsa orada bir yanlis var demektir!
Alt 09-18-2007, 22:06   #5
Kullanıcı Adı
Parantez
Alıntı:
mavera, Nickli Üyeden Alıntı
kimsenin ailevi isleri bizi ilgilendirmez ama bu ailevi isleri, yaptiklari ise karistirlarsa orada bir yanlis var demektir!
bncede.. +1 veriyorum..herşey için..
devlet bakanı : akkparti
:D
Parantez isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-18-2007, 22:09   #6
Kullanıcı Adı
mavera,
Alıntı:
akkparti Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
mavera, Nickli Üyeden Alıntı
bncede.. +1 veriyorum..herşey için..
devlet bakanı : akkparti
:D
yoksa banane terim ister emreyi damat alir, ister tuncayi, ister ardayi beni ilgilendiren milli takimin basarisidir bu basiriyi getirecek olanda sayin terimdir...
bilmiyorum ama son zamanlarda fatih terimin burnu cok havalarda insallah bu bize pahalliya patlamaz..

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)