![]() |
#1 |
![]() - ARKADAŞIM -
Arkadaşım düşüncelerim karışık, ve beynim çatlayacak gibi. Milyarlar içinde yalnızım arkadaş. Seni soruyorum şu karanlıklara nerelerdesin. Yoksa sendemi, boynunda kravatla protokollerdesin. Harcadılarmı seni? özdeşleştinmi yoksa tek tük insanlarıyla düzenin. Öyle ya böyle Yoksun meydanlarında ülkemin Yoksun be arkadaşım kıyısında bile bu gözyaşı denizinin. Senki; put dolu meydanların İbrahimi’ydin Senki; şu Nil nehrinin ötesinde hani kuzuyu kapan kurdun sorumlusuydun Yani sen arkadaşım sen yeryüzünde Allah’ın halifesiydin. Ne oldu şimdi sana nerelerdesin? Hani sana salgıç şiir olsun diye söylemiyorum. Vallahi arkadaşım yokluguna yanıyor yokluguna ağlıyorum. Biz bu diyarda seyrettik zulmun daniskasını. Daha dün seyrettik Sivas cumhuriyet mektebinin laik hokkabazlıgını. Söylesene hangi kızıl güllerin cazibesine kapıldın ? Yoksa arkadaşım hayalini mi kurdun herhangi bir koltuğun! Bu suskunluk bu sessizlik sana göre olmamalıydı. Yani şu çagdaş zalimler omuzlarında böyle göbek atmamalıydı. Velhasıl arkadaşım bir ben mülteciyim, bir ben gericiyim, çag dışı, bir ben radikal yobazım. Öyle olsun be elhamdulillah ben böylede Mutluyum. hiç olmazsa putperest, cagdaş, laik yani zalim değilim. Arkadaşım söyle be kim bunlar? kaç kişiler? ve nereden geldiler? Gücü kaç paralıkki bunların ümmeti böyle mahvettiler. Hangi kızların örtüsüne saldırıyor faişe fikirli soytarılar. Kendini nerede sanıyorlar ki bu dalkavuklar. Yine sitemim sanadır arkadaşım sana dönüyorum. Sen yoksun diye ortalarda kahroluyorum. Biliyorum ki ölmedin nefes alıp veriyorsun! Peki yatalak değilsen hala ne bekliyorsun! Ben daha ölmedim diye şöyle bir haykır! haykırda hayatının laik kelepçesini kır! Adil Avaz
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|