![]() |
#1 |
![]() Japoncaya merakiniz varsa once bir kac tabir ogrenmeye ve ardindan sesli goruntulerle japonca dialoglari izlemeye ne dersiniz?
minna-san: herkes sugoi: harika wakarimashita: anladim watashi wa: bayan icin ben ore wa: erkek icin ben tadaimaa: geri dondum! anata wa: sen nande: neden? nani: nasil? yoshh: hadi demo: ama hai: tamam simdilik bu kadaaar.. zaten eger merakiniz oldugunu anlarsaniz eminim kendiniz arastirmaya baslayip basarili bir sekilde yeni kelimeler ogreneceksiniz ![]() http://www.mitsubishi-mitekara.com/flash/index.html - buraya giriniz ve 100% dolduktan sonra bayanin bir kac saniyelik konusmasini dinledikten sonra gelecek film kutusunu bekleyiniz ve yine bayanin konusmasi gelecek(fakat onun konusmasi bence cok yararli degil yani daha zor seviye o yuzden kutucugun saginda bir ok goreceksiniz ekranin en sagina dogru ona basarsaniz kutunun icinde ayri ayri araba modelleri cikacak ve siz onlardan birine bir ya da iki defa basinca size araba alacaklilarinin Mitsubishi marka arabalarla olan seruvenlerini video olarak izletecektir.
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|