![]() |
#1 |
![]() Türkiye genelinde tahsil durumu belirlenerek ,Gerekli kisilere Günde 1 saat kahvehanelerde DERS verilmeli .Nerdeyse Adamin yakini ecelinden ölse Basbanimizdan biliyorlar ne is ,.Utanmak yok ki, sanki 10sene önce bu sekilde olan Afetlere Ayaginiza Basbakan mi Geliyordu?.Onca isin icinde uykusuz sizleri insan diye ayaginiza Geliyor.Bunca Hakarete kaya olsa param parca olurdu.Allah BASBAKAN imizi korusun.
Birde üniversitelerde olan olaylarda adi karisani 5 sene üniversiten men ediceksin.Okumak isteyen binlerce insan var.Birakin okumak isteyen okusun.
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() O zamanda aha bak sivil dikta, faşist lider yaftasını yapıştırmaya çalışırlar.Yok eleştiriler karşısında insan böyle yapmamalı vs. açıklamalar yapmaktan geri durmayacaklardır.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Bizim basimiza ne geldiyse
iyi bir politika yapamadígimzdan geldi ondan kork bundan kork ,o sunu der bu bunu der Tekbirini al taktirini Allaha birak |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Tekbirini al taktirini Allaha birak
Bu sözün anlamini ancak ALLAHA inan anlar. Hani anlayana Davul zurna saz anlamayana hepsi az. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Düzeltmeniz icin tesekkürler
nusret kardes Allah razi olsun |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Ayağı kayıp düşse Ak Parti'den bilecek bir ton insan var bu memlekette...
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Ya ben bi şey anlamadım kusura bakmayın, zonguldak da ne olmuş başlıkta bi şey yok...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Ya ben bi şey anlamadım kusura bakmayın, zonguldak da ne olmuş başlıkta bi şey yok...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|